dostlar parite palanın oyun alanına girdi şimdi vadeliyi parite dalgasına uydurdu
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
84500 deki 1000 contrat nedir dostlarŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
spotta bekleyen emirler ciddi eksideŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Teşekkürler sn volvoVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler hasan abi

Bana uyarVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84000
84000
84000
Artık gelmeli ama değil mi ?
fakat bu fiko hocayla dans etmek zorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
spot30 84.552 gördü, vadeli de oraya gelir diye yığmışlar.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84500 deki 1000 contrat nedir dostlar
shortçuların kapatma yeri olabilir.
ama oraya gideceğine ihtimal vermiyorum.
Yorum
-
Yorum
-
Durum nedir
Acıklanan veri cidden kötü
bu abd yi ciddi bozabilir
aa sanırım 17.000 dede veriler olabilir
Para 20.milyondan 9 milyona geriledi
yanlız tek olumsuz durum (benim için yanı)
vob ta soldaki kurumlar daha ciddiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
vadeli dolarda adam bir sağa,bir sola geçiyor bir türlü karar veremedi.şimdi sola geçti.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
iş yatırımı mı diyorsunuz sn.taka ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadeli dolarda adam bir sağa,bir sola geçiyor bir türlü karar veremedi.şimdi sola geçti.
müthiş kazanç sağladı bu vadede. 1.50'den beri önüne gelene basıyor shortları
Yorum
-
maalesef dediğiniz kurum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş yatırımı mı diyorsunuz sn.taka ?
müthiş kazanç sağladı bu vadede. 1.50'den beri önüne gelene basıyor shortlarıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
koçum be METRO ya bakın dostlar yatırımcı çok güzel kazıklanıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum