Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
30 eylül de verdiğimiz ilk hedef 84385 seviyesinin üstünde kapanış oldu.85800 ve 88050 bundan sonraki hedefler.82900 altına inilmedikçe trend yukarı diye düşünüyorum.
yarın için geçerli bantlar
orta bant:84950-83900
dış bant :85500-83350
cümleten iyi akşamlar...
USD/TL haftalık fibo
son yukarı çikişin düzeltmesi 1.407 de bitmeli
az altına sarkabilir
kabaca 1.40 aşağıya geçmemeli
geçebileceğini sanmıyorum
vob ta poz taşıyan arkadaşlar
şimdiye kadar sabretti iseler
biraz daha beklemeli (tabii bana göre)
bu arada euro/usd de yakından takıp edilmeli
ordada zirveye yakın yerlerdeyiz
Değerli dostlar
Genel anlamda bütün piyasalarda
bir düzeltme beklentisi var
Dow'da, gold'da, Paritede ve bizim piyasalarda
ivme son derece zayıfladı
eski tepesinin üstüne atan dow biraz daha iyi kapatmalı idi
maalesef kapatamadı
Yarın veya perşembe bizim piyasanın yönü
Genel anlamda benim için belirleyiçi olacak
Ama ben şort tarafındayım
yanı mantalite olarak
yoksa geçeye kisa girmedim
İki yatak ve hayat ile ölüm arasındaki çizgide yaşamdan yana kalmaya çalışan iki kalp hastası...
yataklardan biri pencere önünde, diğeri duvar dibinde... pencere kenarındaki sabahtan akşama kadar, pencereden dışarıya bakıp seyrettiklerini duvar dibinde bir şey görmeyen, aynı kaderi paylaşan hasta arkadaşına anlatıyor:
"-bugün deniz dünden daha durgun... rüzgar hafif esiyor olmalı... beyaz yelkenliler denizde belli belirsiz ilerliyor, kuğu gibi süzülüyorlar... park mı?... ha, park henüz tenha. salıncakların ikisi dolu, ikisi boş... geçen haftaki sevgililer yine geldiler. hep el-eleler... bir sıraya oturdular. gözlerini birbirlerinden ayırmıyorlar. erkek bilgiç tavırla birşeyler anlatıyor. nekadar da bir birlerine yakışıyorlar... ah kardeşim görmelisin. erguvanlar bugün çıldırmış... öyle bir çiçek açmışlar ki etraf mora boyanmış... erikler desen keza, tepeden tırnağa beyazlar giyinmiş, gelinler gibi. işte parkın neşesi çocuklar geldi. ellerinde rengarenk uçurtmalar, balonlar... umutlarını göğe uçuruyorlar. bugün martıların keyfine diyecek yok. masmavi denizin üzerinde gösteri uçuşu yapıyorlar. arada bir suya şöyle bir dokunup günlük yiyeceklerini topluyorlar"...
Bu böyle hergün sürüp giderken, her gördüğünü anlatıp dururken ansızın yeni bir kalp krizi geçirir pencere yanındaki adam... duvar dibindeki düğmeye bassa doktoru çağırabilir ve belkide arkadaşı kurtulabilir ama... ama yapmıyor işte. şeytan karışıyor işe. arkadaşı ölürse pencere kenarı boşalacak ve kendisi oraya geçecek. bugüne kadar kulaklarıyla duyduklarını gözleriyle de görecek ve duvar dibindeki düğmeye basmaz ve arkadaşı ölür. ertesi gün duvar dibindekini yatağından pencere kenarındaki yatağa taşırlar. beklediği an gelmiştir artık. yattığı yerden pencereden dışarıya bakar ve karsisinda beklenen civil civil manzaranin aksine sadece DUVAR gorur...
Yorum