Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
günaydın dost meclisinin güzel insanları....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
dolarda uzadım..
hayırlısı bakalım..*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
82.175yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşlangiç burdan olduğuna göre
82.200 ler görür heralde
bugün benim azap gunüm
kisada beklemeye devam etmekteyim
nerde stop olurum onuda bilmem
her ihtimale karşın
yukarlarda yine stopum var
eski enyüksek olan 450 geçilmedikten sonra
muhtemelen stop olmamKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
pala benide panikletti.81875 sat sonra 82175 görsün.81800 poz kapa ve kar etmeden çık.81500 de seyirci ol.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
80950 ve aşağısı şelalenin başlayacağı nokta gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
60M deki trendlere dikkat..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
pastasız böreksiz dönem başlayacağına göre artık tamamiyle forex piyasasında olduğu gibi teknik analiz teknikleri ön plana çıkacaktır.bu durumda tamamiyle teknik barlarla işlem nasıl başarı sağlar onu netleştirme fırsatını değerlendirmek gerekir.ben bugün küçük işlemlerle sadece barlar ve osc ler ile alım satım denemelerine başladım.şu an için duygularımı çıkarabilsem başarıyı yakalama şansım var olacak gibi görünüyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum