% 25- 30 oranında KISA girdim geceye , Bakalım sabah ola hayrola.....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Özel indikatörüme rağmen ( o hala uzun) en geçeye şrt girdim
bu geçen hafta dan verilmiş bir karar
Bugün gelen veriler çok pozitif
şuan dow bana göre % 1 yukarda olurdu ve olması lazımdı
dow açılmadan kapamama nedenim bu idi
beklentim dow açılışta hızla yukarı gider ve ordan kaparım
fakat biraz işlerim birazda dow açılışta yükselmemesi nedeniyle
81.000 den açılan longlar 375 de kapanmış oldu
81.600 la da geçeye kısa girmiş olduk
Bu işlem noralde yapmamam gereken şlem tarzı
henüz piyasanın aşağıya gideceğine dair bişiyok
ama önceden karar verilen bir durumKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
hayırlı olsun dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 e gönderirke 62 den de kisa olmuşuz
gün içi tradeden biraz kar yazdım.
geceye full short devam.
17.35
fdow 10.683
dow 10.757
parite 1.3140
faiz 8.10
Yorum
-
ulen bunu şimdi mi söyler insan?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster21 eylül murat abi için de özel bir geceydi

yarın 1000 puan gap yersem kafama, seni ilk gördüğümde ne yaparım tahmin bile edemezsin.
balina ne olacak

Yorum
-
Layotiyle karıştırdın beni sanırım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulen bunu şimdi mi söyler insan?
yarın 1000 puan gap yersem kafama, seni ilk gördüğümde ne yaparım tahmin bile edemezsin.
balina ne olacak

Hem sen okumuyon mu ? dünyanın her tarafından deli gibi insan okuyorda sen dibindeyken mi okumuyon
Geçen gün gösterdi. Oman,Çin,Hindistan, Kuweyt her taraftan giriş var sitesine.Maşallah diyelim..Çığ gibi artıyor okuyanı.Yalnız 21 eylül özel bir gece olsa da tek gerçek hareketli stop losslar biliyorsun.gerisi sadece tahmin.
Yorum
-
İngilazca dan çakmadığım için
Fed faiz oranını değiştirmedi
Google çeviri den öğrenmeye çalıştık
Özetle uzun bir süre daha faizler düşük kalacak
Bunun türkçesi
Bunca uğraşa rağmen kriz ortamından çıkamadık
Yemekçi bunu böyle anlarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Bir Beşiktaşlı, bir Fenerbahçeli ve bir Galatasaraylı Arabistan'da yasak olmasın......a rağmen bir otelde içki içerken yakalanır. Mahkemeye çıkarılırlar. Karar İDAM! Bizimkiler itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Kral Hazretleri ömür boyu hapsi kaldırıp hepsine 20 kırbaç cezası verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha yapıp herkese acıyı hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Galatasaraylı "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık Fenerli bunu görünce, "Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 20 kırbaca dayanmaz. Sıra Beşiktaşlı ya gelince Kral, "Bak Beşiktaşlı seni severim... Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum" der... Beşiktaşlı bunun üzerine "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" deyince herkes şaşkına döner. Kral Hazretleri; "Peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar... Beşiktaşlı pis pis sırıtır ve ekler; "Fenerliyi sırtıma bağlayın "

********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum

Yorum