işyatırım verdiklerini altlardan almaya başladı hisse tarafında(10 trilyon kadar geri aldı)...............
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
açık konuş doktor. yaşayacakmıyım ? 64000'ini geçebilecekmiyim :(:(balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişyatırım verdiklerini altlardan almaya başladı hisse tarafında(10 trilyon kadar geri aldı)...............
Yorum
-
Çıkmadan bir düzeltme yapayımyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster800 destek olarak kalabilirse
geceye long bile girebilirim
kapanış 81.200 üzeri olmalıKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
imkb 100 de ilk tepkinin 62500 lerden tutmazsa 60800 lerden olması hem normal hem sağlıklı olur......ondan sonra yeni zirvelerin görülmesi süpriz olmaz....siz vobçular çok kısa vade işlemler yaptığınız için bir şey demem yanlış olur...........ama pozitif ve negatif volüm indekse baktığınızda büyüklerin enfes bir şekilde küçüklere mal verdiği gözüküyor............ve macd da da tobonun hedef fiyatların a yaklaştığı bu hedefinde 64/645000 ler olduğu gözüküyordu ama grafik eklemeyi bilmiyorum.........artı atmak paraylamı folvo.............
Yorum
-
Doktorum aradan aydınlatbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişyatırım verdiklerini altlardan almaya başladı hisse tarafında(10 trilyon kadar geri aldı)...............
bu arada işyerinde kaldım yine heraldeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sayin karinca tebrİkler...
Çok İyİ yakaladiniz...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Abd'de michigan unv tuketici guven endeksi aciklanacak
abd'de tsi 16:55'te eylul ayi michigan universitesi tuketici guven
endeksi verisi aciklanacak buna gore bir onceki ay 69.6 seviyesinde
olan endeksin eylul ayinda 70'e geriledigi ongoruluyor.
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum