Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çok az KISA açmıştım ama şuan ani bir karala KISA ları 2 katına çıkardım gün sonuna doğru biraz daha arttırabilirim yada hepsini ksapatabilirim de...... Ortalama maliyet 80.946 oldu....
bakalım ne olacak.......
aman tanrım KISA larda kara geçtim...... :081::081:
birde 81.975 den yazdıklarım gelseydi iyi kar elde edecektik beeee...
Şimdi ne yapacağımıza KARAR VERME ZAMANI
benim sinyaller tamam, artık yukarı yaparsa da orada kalamaz.
y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n
spt eksiye geçti, halen diretiyor pala, vobu aşağıya salmam diyor.
ama el mahkum.
y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n y e t m i ş d o k u z b i n
bakalım daire içindeki yer yarın veya cuma gelecek mi?
gelirse geçecek mi?
Geçerse devam mı edecek, dönecek mi?
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum