makas da 600 oldu bu arada.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ula pala 950 alsaydın bende faydalanacaktım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buradan uzuna geçer miyim?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiko abi uzun'a mı geçtin ?
bence doğru karar.
bir düzeltme gelsin bakarız.
Yorum
-
dedim ve düştü. anladım ki vob bana göre değil bir kez daha.hisselerle mutlu olmak gerekVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiko abi uzun'a mı geçtin ?
bence doğru karar.
Yorum
-
shortlar kapanıyor buda aşağı gitmeyi engelliyor.shortcular birbirini yakıyorrrr.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
İştahını görünce 975 den yazılmıştım ama nefesi yetmedi palanıntaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula pala 950 alsaydın bende faydalanacaktım.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
şimdi anladın mı güççük nasıl bir hata yapmış?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedim ve düştü. anladım ki vob bana göre değil bir kez daha.hisselerle mutlu olmak gerek
Yorum
-

Yorum