ne kaşıyon la kafanı folvo..................s.a tüm fobçulara.............hayırlı cumalar.............
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
14.30'dan sonra belli olur gidip gitmeyeceği.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüccüğüm inşallah patlatmazlar.ama herkes o seviyeyi dikkate alıyorsa patlatırlar sanırım.
şaka maka bu borsa nereye kadar çıkar böyle

sevgili karınca da 81700 üstü gözükmüyor diyordu sanırım geçenlerde.
MC saati bitsin bakalım.
Yorum
-
tntft hocam selim bi şimdi beni, aradı biri dürümmü dedi diye..............daha sen yazalı 30 sn oldu nasıl alıyor bu kokuyu anlamyamıyorum............
Yorum
-
A.S sevgili doktorumbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kaşıyon la kafanı folvo..................s.a tüm fobçulara.............hayırlı cumalar.............
sanada hayırlı cumalarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ula hasan abi biraz anlasam bu fobdan ortak olacam muhabbete ama............kime yazıldında senden çnce aldılar anlamadımki................
Yorum
-
aleykümselam mr fish.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kaşıyon la kafanı folvo..................s.a tüm fobçulara.............hayırlı cumalar.............
sen buraları bilir miydin?
Yorum
-
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
-
toktor sen 64'den döner diyordun borsa. tam dediğin seviyelerdeyizbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kaşıyon la kafanı folvo..................s.a tüm fobçulara.............hayırlı cumalar.............
Yorum
-
Yok doktorum oyle demek istemedimbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula hasan abi biraz anlasam bu fobdan ortak olacam muhabbete ama............kime yazıldında senden çnce aldılar anlamadımki................
ne alış nede satış yazdım
Yanı iskembei kübra dan atmasyon yazı yazarken aldılar demek istedim;)Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dönmezse ben dönerim demedim derim olur biter...............bakıyorumda dönen dönene zaten................arada bende kaynarım.............
Yorum
-
işyatırımın hisse tarafında en büyük satıcı olması bir göstergedir aslında benim için ama ben bile bana güvenmediğim için çokta önemi yok.................
Yorum
-
ahanda patlattılar...
geçmiş olsun..bu yılki bütün karımı verdim:040::040::040::040::040::040:
komisyon cepten.ve az biraz zarar oldu...
buda bana ders olsun:(:(*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum

Yorum