pala kayışı kopartacak, artık dönmeli, ortam satışa uygun
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dün akşamki toplam pastada Diğer kisalar ile
bu sabahki pastadaki diğer kisalar arasında 2000 fark olmuş

Uploaded with ImageShack.usKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Karl ve Igor var..yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen ciddi bir kasırga bekliyorum
Akşam yazdım
Kasırganın sahile ulaşması hangi gün bilmiyorum
Kuşattılar Abd yi..Eli Kulağında..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
Evet..Julia RobertsFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJulia var bir de kaptanım

Ama o daha biraz geride..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Henüz avrupanın gerisindeyiz
Spotla vob arası makas kalmadı
bu hem bir satış gelebileceği anlamına geliyor-hem gelmiyor
İşte böyle acaip bir durum
Poz kapamalar yok
sanki yükselişe yeni başlıyoruz gibi işlemler oluyor ve devam ediyorKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
kısalar stoplamıyor graftaki pembe çizgi yukarı çook yavaş ilerliyor buda yolun daha gidebileceğini gösteriyor,çok tehlikeli haller üzerindeyiz.kısaları çok fena yakacaklarmış gibi kanaat içindeyim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bir önemi varsa:
11:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Cari İşlemler Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Avro) Düşük 1.0 (Milyar)
11:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Cari İşlemler Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Avro) Düşük -4.6 (Milyar)
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %3.2
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %26.6
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Düşük %0.8
11:00 EUR Avrupa Birliği İtalya Sanayi Satışları (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Yıllık) Düşük %8.9
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi İnşaat Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Aylık) Orta %2.7
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi İnşaat Üretimi (Yıllık) Düşük %3.1
15:30 USD ABD TÜFE (Aylık) Düşük %0.3
15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Aylık) Düşük %0.1
15:30 USD ABD TÜFE (Mevsimsellikten Arındırılmamış) Düşük 218.011
15:30 USD ABD TÜFE (Yıllık) Orta %1.2
15:30 USD ABD TÜFE (Gıda ve Enerji Hariç) (Yıllık) Orta %0.9
15:30 USD ABD TÜFE (Çekirdek)(Mevsimsellikten Arındırılmış) Düşük 221.676ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum