Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
80775 shortları bekletiyorum.palayı orada bekliyor olacağım.
ah pala çok geç kaldın..
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
bence yükseliş için korkun artık arkadaşlar. Tehlikeli ve acayip hareketler olabilecek bir yerdeyiz. Ya aşağı sert ya yukarı sert.... Ben riski sevmem öyle çok fazla. ben yavaş yavaş boşaltıyorum. Tırsıyorum desem yeridir.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
benim U100 için 66.000 beklentim devam ediyor demiştim.
düzeltme gelmesi lazım diye shorttayım.
aynen katılıyorum
hele EKİM ayında derinlik göremeyecek olmamızın vereceği sıkıntılar (sadece 2 kademe ile sınırlandırılacak sanırım ),alan/satan AK ları ( mesela YABANCI AK LAR ) ,endeksin tarihi zirvelerini de zorlamaısnı alt alta koyarsak
KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bence yükseliş için korkun artık arkadaşlar. Tehlikeli ve acayip hareketler olabilecek bir yerdeyiz. Ya aşağı sert ya yukarı sert.... Ben riski sevmem öyle çok fazla. ben yavaş yavaş boşaltıyorum. Tırsıyorum desem yeridir.
hele EKİM ayında derinlik göremeyecek olmamızın vereceği sıkıntılar (sadece 2 kademe ile sınırlandırılacak sanırım ),alan/satan AK ları ( mesela YABANCI AK LAR ) ,endeksin tarihi zirvelerini de zorlamaısnı alt alta koyarsak
KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL
yarın da düzeltme başlamazsa, açarım longları, U100 66.000'e kadar dokunmam.
Yorum