Gunaydın dostlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster17.35
fdow 10.553
dow 10.545
parite 1.3024
faiz 8.09
para girişi İMKB100 (8) 58.9 milyonBak hocam fazla tehlke yokFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim short yarın olacak zort
anlaşıldı pala, sen istemeden short olmak yok.
hatta kara bile geçme ihtimalı mevcut
hafif aşağıdan bir açılış sanırımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
eksi 1000 açsak diye hayal ediyorum ama şuan en fazla 80.200 veya 80.000 düşeceği yer.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBak hocam fazla tehlke yok
hatta kara bile geçme ihtimalı mevcut
hafif aşağıdan bir açılış sanırım
oradan reverse yaparım gari.
Yorum
-
günaydın,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten dün en son 80.200'den açmıştım shortları,
200-300 puanlık eksi açılışın bana faydası olmaz
Zarar etmekten iyidir.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Sabah ola hayrola dermiş atalarımız bak abi benimde seninde kısalar iş yaptı....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim short yarın olacak zort
anlaşıldı pala, sen istemeden short olmak yok.
nerden kapamayı düşünüyorsun yada KISA ları kapayıp uzuna dönem akıllıca olurmu bugünlerde???? .....İşin gerçeği ben UZUN poz açmaya KORKUYORUM !!!!......

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
yok yok zarar etmedik çok şükür;)Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,
Zarar etmekten iyidir.
Yorum
-
bende bütün sistemler 79500 destek diyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRuhumuza koplo tearisi üretmek yer etmiş ya
satacak adam acılışı niye aşağıdan yaparflat beklemem için bahaneler çıktı.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende bütün sistemler 79500 destek diyor.
daha sonra uzun açarım.
U100 için 66.000 beklentimi koruyorum,
aksi bir gelişme olmazsa, Vob için de 86.000 civarı şimdilik dursun..
Yorum
-
pembe çizgi net yukarı kesmeden ana shortlar riskli.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum