79.325 filetooooooooooooooooooooooo
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocama kimse bişi giydirmeye yetiştiremezÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence sana bugün şortu giydirir bunlar.
Onlar giydirinceye kadar
hocam 10 tür atar;)Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
79300 120 dklık ortalama desteği kırılması 78500-77500 civarı hareketlerin gelmesine sebeb olur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eyvallah dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocama kimse bişi giydirmeye yetiştiremez
Onlar giydirinceye kadar
hocam 10 tür atar;)
5'lik sağlam AL dedi ama indikatörler satışa yakın.
flat bekliyorum.
Yorum
-
destek 79400 çıktıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
He valla..seanstayım!FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserdar abi, seanstayım ne yapayım?
fırsat veriyorlar, ben de alıyorum satıyorum

Yıllarca dalga geçtim şu seanscılarla..ahları tuttu, çukura gönderdiler beni.
"Spartacus.Blood.And.Sand.S01E04.The.Thing.in.the. Pit"

Çıkabilmek için düşünecek bi Sura lazım diyecem de..
de işte!
Hamiş:Çıkmam lazım hemen..İst'a yolculuk!
Yorum

Yorum