Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhakan senin boz ayı, gap yiyince BOZUKAYI olmuş

hocam şu anda tahtakalede tangalaranı ve kara tahtasını satıyor diye haber aldım
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHasan abi kamyonla para götürmüşsün diyorlar. mutlaka gel.sana da bir parça verir diyorlar.
doğru mu hasan abi?
Biraz fazla olmuyormuVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeminle bugün oruçluyum. bir kazamız vardı
Yani hasan abi eğer can atıyorsa bana bir iftar ısmarlamak için buyursun beklerim.Ama bu tarafa geçerse

Hem yemek ismarlayacak olan ben
Hemde bunun için sizin tarafa geçmem gerekiyor...?
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
kardeş, ben bu taraftayım, üstelik evetçiydim.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz fazla olmuyormu
Hem yemek ismarlayacak olan ben
Hemde bunun için sizin tarafa geçmem gerekiyor...?
ne zaman istersen gelebilirim.
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman bir hafta boyunca yemekler bedava:081::081::081::081::081:YanıFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeylikdüzü belediyesi iftar merkezi de kapandı,
öyle bir taahhüde girmez sanırım
O zaman çağırdım
gelmediniz
Şimdi pamuk eller cebeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
işte buna fırsatçılık denir. warren buffet gibi adam valla fiko abi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeş, ben bu taraftayım, üstelik evetçiydim.
hasan abi haklısın. fazla olmuş isteğim . 2 hafta sonra cumartesi ısmarlarsın bana buraya zaten geçtiğinde
Yorum
-
Bizim piyasaya evetler yansıdı diyemeyeceğimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkardeş, ben bu taraftayım, üstelik evetçiydim.
sevgili hocam
Yanı sende de pek ihtimal yok
Sadece tüm guruba dondurmalı baklava sözüm varKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
ne büfesi? açık büfe mi?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte buna fırsatçılık denir. warren buffet gibi adam valla fiko abi.
hasan abi haklısın. fazla olmuş isteğim . 2 hafta sonra cumartesi ısmarlarsın bana buraya zaten geçtiğinde

Yorum
-
63.00 - 64.000 lere yolculuk başladı inşallah.
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı63.000 hayal ediyordum artık 64.500 civarını düşünmeye başladım. Boğulmam inşallah.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
volvo ve ben katılamayanlar adına da isterükyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim piyasaya evetler yansıdı diyemeyeceğim
sevgili hocam
Yanı sende de pek ihtimal yok
Sadece tüm guruba dondurmalı baklava sözüm var
Yorum
-
selam arkadaşlar. bu kez iyi gideceğiz inşallah. :-)
Hayalim gerçek olacak sanırım.
Ben iki hafta önce 64.000 diyordum. Milliyette baktım şimdi daha yeni adamlar 64.000 diyorlar. olacak mı bakalım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
Yorum