Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
EFG piyasanın kafasına bir 20.000 daha boşaltmasın.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yemekçi dostum, 74.600 duam da kabul oldu, kapatsaydın kısaları
Hocam kafamıza göre takılıyoruz
devamlı ekranda olmadığım için
genelde telden işlem yapıyorum
vede anında buraya yazma imkanı olmuyor
onun içinde poz yazmıyorum
vade başından berı tuttugum longları 74950 den postaladım....
vade arası 77000 ler guzel fırsat vermıştı ama kısmet buguneymış.....
bır daha 77000 ler görülürse short ımkanı verecek gıbı....
palanın en sevdiği anlar herkezi terse düşürdüğü anlardır dostum.olumsuzluğuda olumlu fiyatlamaları mümkündür.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum