Gunaydın dostlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Fikret hoca ne gönderiyorsun, son 2 gönderideki resimleri göremiyorum.
666kb linki denesen kolayına gelirse.
Benden başka göremeyen varmı.
Yoksa bir ben mi kör oldum. :( genelde pasta dır , grafik değilse
pastaysa zaten öğle vakti ağzımızın suyunu akıtmasın. yiyemeyiz.
selamlar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret hoca ne gönderiyorsun, son 2 gönderideki resimleri göremiyorum.
selamlar.
bende görünüyor bi pasta bir de para yollamış.....
Yorum
-
dostum her zaman kullandığım site, www.yukle.tc bana çok pratik geliyor onun için burayı kullanıyorum. ama dediğini de kullanayımBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret hoca ne gönderiyorsun, son 2 gönderideki resimleri göremiyorum.
selamlar.
Yorum
-
Sağol , akşam evedki makina gösterir artık ne var ne yok.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende görünüyor bi pasta bir de para yollamış.....
Yükle.tc den yüklenenleri ne hikmetse göstermiyor makina.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
-
dedim yanlışlıkla cüzdanı da mı gönderdim? para mara yollamadım kardeşkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende görünüyor bi pasta bir de para yollamış.....
Yorum

Yorum