FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
doğrugur.sadece 1000-1500 puan aşağı sarkma riski var,bunu tolere eden iyi kazanır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
nasıl alıyorlar isteyince değil mi?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğrugur.sadece 1000-1500 puan aşağı sarkma riski var,bunu tolere eden iyi kazanır.
Yorum
-
74175 flatım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
longlar riskte görünüyor 5 dklıkŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
geçen hafta yazdığım 80000 lere gidiş için ılk durak olan 74700 ün kırılması ıle ıkıncı durak olankarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergecen hafta yazdığım 77700 rakamı haftanın
en yuksek rakamı oldu ve beyaz çizgi ile düzeltme basladı...
%23,8 duzeltme noktası 74700 de haftanın en düşügüde 74875 den geri
döndü.....
bu hafta için 77700 önemını koruyor.....
77700 kırılırsa hedef 81500 olacaktır.....
aşağıda ise 74700 kırılması halinde 72800 hedef olacaktır.....
yeşil çizgi biraz fantazi olmuş oraya değmeyeceğiz gibi duruyor....
72800 ün 150 puancık yukarısı olan 72950 yı haftanın en düşüğü olarak gördük...bu haftanın en düşüğü
72950 altında günlük kapanış yapmadıgımız sürece 80000 yolculuğu başlar...72950 nın kırılması bızı
71800 e göturur...71800 kırılırsa yanlış yolda 80000 hayali yaşıyor olurum.
ama bence bu ıhtımalın %10 dan fazla gercekleşme şansı yok....
tüm dostlara iyi hafta sonları.......
Yorum
-
sayın karınca rota için teşekkürler.arkadaşlar birbuçuk aydır yoktum.işlem ve piyasa takibi yapamadım.önümüzdeki haftadan itibaren işler rayına girecek ve sizleri takip edebileceğim inşallah.ağustos ayı için üstte önem verdiğim rakamlar 75567 ve 77300. bakalım neler olacak.buraları geçersek 81750 hedef aşağıda 71150 seviyeleri bizi bekliyor olabilir.(bence).iyi tatiller ve ramazan ayınız mübarek olsun.
Yorum

Yorum