Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
LONG ları tutmaya devam 600 e gelsin belki yarısını kapatırım, yada akşam son dakikada karar verip nakit bile girebilirim geceye...AMA tepki iyi olursa tepki için aldığım LONG larımı kapamam ve beklerim....
Hele şu SPOT bir açılsın bakalım
Ne dersin VOLVO abi stratejim böyle, doğru yoldamıyım ?..........
LONG ları tutmaya devam 600 e gelsin belki yarısını kapatırım, yada akşam son dakikada karar verip nakit bile girebilirim geceye...AMA tepki iyi olursa tepki için aldığım LONG larımı kapamam ve beklerim....
Hele şu SPOT bir açılsın bakalım
Ne dersin VOLVO abi stratejim böyle, doğru yoldamıyım ?..........
Değerli dostlar
EFG nin yüksek işlem yaptığı (alım-satım) günün sonrasındaki günler
tersi işlemler olabiliyor
bu yarın ve sonrası mi olur bilemem
bu dakkadan sonra dow'un durumu önem kazanıyor
aslında dow dün akşam düşmeliydı
ama bedava paraya devam diyerek yükseldi
Acıklama net olarak ABD için zillerin calmakta olduğuna işaret etmekteydi
dow dün yapamadığını bugün yaparmı bilinmez
sanki orda bir el özellikle piyasanın düşmesini istemiyor
hele tarım dışı istıhdamın acıklandığı gün
dow enaz % 2-3 düşmeliydi
ama düşmedi
piyasa azda olsa bu son iniş ile stop patladı belkide birilerinde ama daha saglıklı bir tepki yükselişi olabilir......
bu arada ben uzunları 400 den kapattım
ama şimdi alacaktım kaçırdım.....
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum