Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dilerim.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amin abim Aminnn...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRamazan ayının huzur ve bereket getirmesini dilerim.
Pozisyonun ne abi?
Ben Altında KISA'yım diğerlerinde pozisyon yok......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Mutimarım nerede açıyorsun pozu ? bizim vob'da mı ? yoksa brüksel'de mi ?mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmin abim Aminnn...
Pozisyonun ne abi?
Ben Altında KISA'yım diğerlerinde pozisyon yok......
bizim vobda işlem hacmi yok. azcuk var.o da sanırım sana ait
Yorum
-
Nerelerdesin kardeşVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimarım nerede açıyorsun pozu ? bizim vob'da mı ? yoksa brüksel'de mi ?
aradan bişiler yaziver...Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
abi aşağıda gözüksem de ben %90 ekran uzağında olabiliyorum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNerelerdesin kardeş
aradan bişiler yaziver...
ama kalbim hep seninle hasan abi, ısmarlayacağın sahur içinde çok teşekkürler...
Yorum
-
Ani baskın yapacağım fikret abi. çaktırmaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazma VOLVO yazma,
c.tesi sahur toplantısına gelmeyeceksin diye duydum, millet yesin de doysun diye

Yorum
-
Abi geçen haftadan beri KISA açmıştım altında... Özellikle dolara güvenerek :(VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimarım nerede açıyorsun pozu ? bizim vob'da mı ? yoksa brüksel'de mi ?
AMA artık bugün yeni KISa lar açmama ragmen kurun yukarı hareketi beni tedirğin ediyor
Ne dersin abi ? senin görüşüne de değer veririm biliyorsun!!!.....
KUR tedirgin ediyor beni.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
rezervasyon için aradığımızda, oradaki görevli senin gelip gelmeyeceğini sordu, ona göre fiyat vereceklermişVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAni baskın yapacağım fikret abi. çaktırma

Yorum
-
Yorum
-
Murat abi 1.3075 altında euro/dolar biter demiş. ona göre hareket etmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi geçen haftadan beri KISA açmıştım altında... Özellikle dolara güvenerek :(
AMA artık bugün yeni KISa lar açmama ragmen kurun yukarı hareketi beni tedirğin ediyor
Ne dersin abi ? senin görüşüne de değer veririm biliyorsun!!!.....
KUR tedirgin ediyor beni.....
Altın olayından hiç çakamadım gitti. zevksiz geliyor bana
Yorum
-
Anladım ve Kapattım bile abi........VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat abi 1.3075 altında euro/dolar biter demiş. ona göre hareket et
Altın olayından hiç çakamadım gitti. zevksiz geliyor bana
Kardan Zarar ettik ama saglık olsun, bugün hata yaptım KUR olayını düşünmeden KISA açarak ve ortalama bozdum yoksa karlı şatış yapacaktım, dedim ya sağlık olsun (olur böyle şeyler)
;)
Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum