76350 destek korunmaya çalışılacaktır.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Sanko genelde poz taşıyan bir kurum değil
Bukadar poz açması enteresan
Bu kadar yüklü poz acan kimse
hemde tek günde
bir yerlerden cesaret bulmalı
ya birine devr edecek olmalı
yanı piyasa çok şeye gebeKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
kurum serbestliği var pala oyunu ballandırmaya çalışıyor,işlemler sahte diğer vadeye geçme hazırlığı için şimdiden ayar çekiyorlar.endekse son sorti hazırlığı ve diğer vadeyi ucuza getirmek için tezgah son rötuşları ile ayarlanacaktır.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanko genelde poz taşıyan bir kurum değil
Bukadar poz açması enteresan
Bu kadar yüklü poz acan kimse
hemde tek günde
bir yerlerden cesaret bulmalı
ya birine devr edecek olmalı
yanı piyasa çok şeye gebeŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
V0b: 5 d.
En düşük 500 çalışmış şu ana kadarserdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
475 ise kısa der
Şu anki rakamlar..
Şimdi ise gri bölgedeyiz
Yorum
-
İyi günler abi,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın.
Ben uzundayım, sen kısa aç, paranı katla...
yeni uyandım ve hemen ne olmuş bitmiş diye pc açtım yatağımın üstünde , senin mesajını görüncede yüüzmde güzel bir tebessüm oluşturdun, Teşekkür ederim...............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
günaydın öyleyse.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi günler abi,
yeni uyandım ve hemen ne olmuş bitmiş diye pc açtım yatağımın üstünde , senin mesajını görüncede yüüzmde güzel bir tebessüm oluşturdun, Teşekkür ederim...............
sana tüyoyu verdim, anla artık. şimdi yine uzundayım,
bak keyfine
Yorum
-
merhaba bereketli kazançlar...Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
Yorum
-
merhaba kardeşim, hoşgeldin.hatipali74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba bereketli kazançlar...
Yorum
-
Abi Avrupa uçuyor KISA açmak bu saat itibarı yürek ister...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın öyleyse.
sana tüyoyu verdim, anla artık. şimdi yine uzundayım,
VOLVO abi derki; "seans kapanışına yakın yada öğlenden sonra yeni pozisyon açmak tehlikeli" derdi ....
Ayrıca nakit nakit bakıyorum yanıp sönen kırmızı ve yeşil rakamlara
Ama gözüm dolarda Çarşambadan sonra yavaş yavaş LONG olabilirim $'da
Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum