Günaydın, Hayırlı cumalar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eğer kaldıraçlı piyasada işlem yapıyorsanız En korktuğum şey . Kaç kez böyle durumlarda ciddi zararlar yazmıştım. hiç bir zaman tek İşlem ekranı tek kurum yetmez mutlaka yedeklerinin olması gerekir diyeyim. Biri çalışmazsa birisi, en azından kar edemeseniz bile zor durumlarda diğer taraftan ya işlem yapabilir hiç değilse zarar etmemek için hedge edebilirsiniz.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Değerli dostlar
dün oğlen sonrası oluşması gereken satış bugün oluştu
spotta 30 milyon gibi para çıkışı var
Dün ABD dataları kötü idi
içinde bir tane iyi vardı
onu milete pazarladılar
gerçek gece ortaya çıktı
dow'da düşüş devam edebilir
keza bizde deKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
-
-
""Vob 30 için Teminatlar 6/8/2010 da 800 tl hayırlı olsun."" Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda işlem gören VOB-İMKB 30 ve VOB-İMKB 100 sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırıldı. VOB'un konu ile ilgili duyurusuna göre, 2005/10 VOB-İMKB 30 Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 6 Ağustos 2010 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 700 TL’den 800 TL’ye, 2005/24 VOB-İMKB 100 Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 600 TL’den 700 TL’ye yükseltildi. Yeni işlem teminatları 06.08.2010 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacak. Dolayısıyla, 6 Ağustosta ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecek. Uygulamaya ilişkin esaslar 07.08.2009 tarihli ve 2009/159 sayılı duyurunun işlem teminatları bölümünde açıklandığı gibi olacak.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
-
Imf: Abd finans sisteminin 76,3 milyar dolar daha sermayeye ihtiyaci olabilir
uluslararasi para fonu (imf), abd finans
sisteminin kirilganliginin surdugunu ve bankalarin 76,3 milyar dolar kadar daha
sermayeye ihtiyaclari olabilecegini bildirdi.
Imf'nin abd finans sistemine iliskin raporda yer alan stres testi
sonuclari, abd bankacilik sistemi istikrarli olmasina ragmen, kirilganliginin
devam ettigini gosteriyor. Konut fiyatlari, ticari gayrimenkul kredileri ve
ekonomik buyume bankalari daha fazla zarara ugratacak olasi soklar olarak
siralaniyor.
Raporda, ilk senaryoya gore kucuk ve yerel bankalarin yani sira yabanci
bankalarin istiraklerinin 2010-2014 yillarinda yuzde 6 olan sermaye yeterlilik
rasyosunu karsilamak icin 40,5 milyar dolar sermayeye ihtiyaci olacagi
belirtildi. Daha ileri bir senaryoya gore ise bu rakam 76,3 milyar dolara
cikacak.
Imf abd baskani barack obama yonetimine, devlete ait dev tutsat
(mortgage) sirketleri fannie mae ve freddie mac ile ilgili degisiklikleri
uygulamasi cagrisini yineleyerek, bu sirketlerle ilgili kismi ozellestirme
stratejisi onerisinde de bulundu.
-aa-Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
XU100 spot günlük:
ve günlük XU100 sınır rakamı da ..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlük sakat yerlerde geziniyor.
..
59940
..imiş!
Yorum
-
Günün müziği:
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
..imiş!
içi daralıp canı sıkılanlara gelsin derim!
Dikkat!
endekse ters yönde iken dinlenmesi sakıncalıdır.
Yorum



Yorum