Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ben biraz saydırayım. belki uğurlu gelir. yetmişüçbin diye saydırmıştım en son, 74.600'e kadar geldik.
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Y e t m i ş b e ş b i n
Yorum
-
Se Se seee seee seeeeyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlo alo
1-2-3
Deneme
ses ver
piyasa da hareketmi var yaprak kıpırdamıyor.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok sessizleşti burası.
grafiklerde
5
10
15 ve 20 liklerde
bollinger band sıkıştı fazla devam edemez.
kopar/yıkılır bir tarafa.
UYMADIĞIMIZ SİSTEME GÖRE SON DURUMLAR.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
dostlar bazı işlerimden daha yeni kurtuldum ve şöyle piyasaya baktım birde DOW ne yapmış diye baktım,bizim naci hedefine çok yaklaşmış.asparaylı MACD ise saatlikte yükselişi desteklemez olmuş. dow açılışında ani yükseliş ve hedefe vurup dönme ihtimali var.dikkat derim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
saatlik RSI OBO ve düzeltme diyor.73800 long için stop.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum