Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar herhangi bir tekniğe bakmaksızın son saniyelerdeki savaş beni çok endişelendiriyor.yarın bugünden daha sıcak geçecekmiş gibi bir kanaat içindeyim.herkese bol şans ve iyi akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
göstergeler şişti, ben ondan korkuyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar herhangi bir tekniğe bakmaksızın son saniyelerdeki savaş beni çok endişelendiriyor.yarın bugünden daha sıcak geçecekmiş gibi bir kanaat içindeyim.herkese bol şans ve iyi akşamlar.
hayırlısı inşallah.
Yorum
-
...............TBMM Genel Kurulu, bugün 8 üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısının, yarın uluslararası anlaşmalarının onaylanması konusundaki tasarıların, 15 Temmuz Perşembe günü Mali Kural Tasarısının, 16 Temmuz Cuma günü işkenceye ilişkin protokolün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısının bitimine kadar çalışacak.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara girişi 16.422.040
verilmişti galiba.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum

Yorum