ykarıdaki pivot üstünde kalmayı başarırsak,hedef bi üst pivot bölgesidir.oda 76500 dedir.ora günlükte son pivot bölgesidir.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
olaya TCELL açısından baktığımızda beyaz çizgi üzerine atamadığı sürece bankalarla oluşan yükselişi sahte bir bahar olarak değerlendireceğim ve bir yukarı formasyondan söz edemeyceğim.dostlar ben bu kadar sizlere kolay gelsin.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Bende aynı kanaatteyimtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar dalga boyunun boyutundan dolayı hem vob hemde spot pozisyonlarımı flata çekmiş bulunuyorum.dün öğleden sonraya kadar milim oynamayan piyasa akşam üstüden beridir yükselerek oluşan dalga endişe vericidir.hasarsız günler dileği ile hoşça kalın.çok kar olmasada zarar etmeden bu piyasadan çıktığım içinde ABV diyorum...
Bu şortta olanları kapattırma ve yıldırma operasyonu olabilir
henüz poz kapamadım
fakat diğer günlere göre daha yakın stoplos koydum
Pozda kapayabilirim
Şuan fazla fikir alişverişi olması gereken dönemdeyiz
herkes görüş yazarsa iyi olurKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
bu datalar palnın oyununa oyun katar.
12:00 - Almanya temmuz ayı ZEW yatırımcı güven endeksi
12:00 - Euro Bölgesi temmuz ayı ZEW yatırımcı güven endeksi
14:30 - ABD haziran ayı NFIB küçük işletme iyimserlik endeksi
15:30 - ABD mayıs ayı dış ticaret dengesi
17:00 - ABD temmuz ayı IBD/TIPP ekonomik iyimserlik
21:00 - ABD haziran ayı aylık bütçe gerçekleşmesi
*** ABD piyasaları kapandıktan sonra Intel’in 2. çeyrek bilançosu açıklanacak.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şu navlum endeksinde neler oluyor?...
Yorum
-
7 sinden itibaren 72 üstü kümülatif giriş sıfırladı, daha geriden ve vade başından + pozisyon devam ediyor bence bu noktadaki dengelenmeyi ancak kopuş aşabilir o da alarak çıkılacak demek, yani kopuş sonrası bile bir müddet yukarı sürmeye devam etmeli...
Yön açısından hala yukarı görünüm bence devam ediyor.
Yorum
-
-
şansın açık olsun dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostar
ben stoplosu koydum ve 3-4 saat yokum
akşama doğru gelirim
Ama altta nöbet tutacağım (bilgisayar acık)
Bakalım gelince ne olacak
Yorum

Yorum