Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
72600 civarı short sinyaline hacimli geçilemezse beklentim pivot sisteme göre.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
zaten ben yorumlara başlarken DOW da sendelemeye başlamış.buda fikret beye inşallah yarar.
O şimdi eksi kapıyormuş..
sonra da bizim shortlar yarın iş yapıyormuş..
ne gülerim ama!
Hee, ben de shortum ama benimki öyle değil..
benimki aymazlıktan.
Şimdi hele bi sor bakayım hocam..
nasıl oldu senin aymazlığın diye.
nasıl oldu abi?
kusura bakma dansöz izlerken gözümü ayıramadım,
biliyordum böyle yapacağını kalleş dowun.
işimiz zor. sabah 5 dk ikinci bara kadar pozisyonu değiştirmek lazım,
ben uzuna geçince de pala kısalmak ister ya...
haydi hayırlısı diyelim.
Birkaç dakika önce de diğer topikte biri sankoya giydirmişti. Tlf. Açtım, sistemleri arızalıymış falan diye..
Ben de benim olayı direkt ona bağladım. Sistem arızasıdır, yapacak bişey yok diye.
Bir saat falan geçti.69950 falan görüldü. Ben de paso işlem ekranın açıp kapayıp kurcalayıp duruyorum.
Düzeldi mi artık diye.
Nice sonra fark ettim ki.. yanlışlıkla 70100 yazmışım.
Sonrasını hatırlamıyorum hocam!
Birkaç dakika önce de diğer topikte biri sankoya giydirmişti. Tlf. Açtım, sistemleri arızalıymış falan diye..
Ben de benim olayı direkt ona bağladım. Sistem arızasıdır, yapacak bişey yok diye.
Bir saat falan geçti.69950 falan görüldü. Ben de paso işlem ekranın açıp kapayıp kurcalayıp duruyorum.
Düzeldi mi artık diye.
Nice sonra fark ettim ki.. yanlışlıkla 70100 yazmışım.
Sonrasını hatırlamıyorum hocam!
Haa.. hay sana o ilk mektep diploması veren meslektaşın diye sayma sakın hocam.
Kadıncağızın bir suçu yoktu.
Benim aymazlık sonradan!
İyi geceler..
estağfurullah abi.
japonların "kıça giren şemsiye açılmaz" diye bir atasözü var,
sabah eksi açılırsa, çıktığı kadarını çıkarıp, kalana "eyvallah" demekle yetineceğiz.
yarın bir şekilde uzuna döneceğim, başka yolu yok...
dandik sistem dediğim bu, belki de parasız olduğu için
değersiz geliyor ama sonuç ortada.
yarından itibaren buna uyacağım inşallah.
şuan 60 dk AL, tutmaya devam...
fikret abi het türlü sistemi destekliyorum..senden ricam aynı sistemi her akşam günlük grafik olarakta paylaşman..süreç içerisinde doğrulupunun teyidini alırız hemde..bizim sistemler ile örtüştüğünde daha rahat pozisyon alabiliriz
Hee, ben de shortum ama benimki öyle değil..
benimki aymazlıktan.
Serdar abi Sanko foreks vob terminal kullanıyor sanırım..benim kurumda aynı çünkü..ben o foreksden neler çektim bir bilsen(ki hala çekiyorum)..en kritik zamanlarda ya kitlenir ya bozulur..aracı kurumu arayıp bilerekmi yapıyorzunuz diye fırça attığım bile oldu..İnternet bağlantın 2000 kbps den az ise işlem hacmi yoğun anlarda sistem kitleniyor.....Çok zarar yazdım çok
Yorum