EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dost meclisi birkaç hafta önce belirtmiş olduğum haftalık parabolük sar bugün itibari ile aylık bazdada dow endeksinde negatif olarak kırılmıştır.ana desteği 9000 bin 200 aylık ortalamadadır.bu desteğe yaklaşımlarda imkb de destek ve tepki bulacağı noktadır.10300 yaklaşımları ise satış fırsatıdır.imkbd 51800 kırılması olabilir.buraya yaklaşımlar tepki alım bölgesidir.kırılması durumunda 44000 hedef konumuna geçer.yarın için ve önümüzdeki ilk günler için izlenmesi gereken 55300 ve 52850 destek bölgeleridir.ana serverde yaşadığım bir sorundan dolayı ancak bu kadarını görebiliyorum.kayıpsız kazançlar dost meclisinin olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Teşekkürler...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdost meclisi birkaç hafta önce belirtmiş olduğum haftalık parabolük sar bugün itibari ile aylık bazdada dow endeksinde negatif olarak kırılmıştır.ana desteği 9000 bin 200 aylık ortalamadadır.bu desteğe yaklaşımlarda imkb de destek ve tepki bulacağı noktadır.10300 yaklaşımları ise satış fırsatıdır.imkbd 51800 kırılması olabilir.buraya yaklaşımlar tepki alım bölgesidir.kırılması durumunda 44000 hedef konumuna geçer.yarın için ve önümüzdeki ilk günler için izlenmesi gereken 55300 ve 52850 destek bölgeleridir.ana serverde yaşadığım bir sorundan dolayı ancak bu kadarını görebiliyorum.kayıpsız kazançlar dost meclisinin olsun.
Yorum
-
fikrat abi pazartesi ve cuma gününde eklersen iyi olur.. o veriler bende yokFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster29.06 ilk 8 kurum pgc -40.245Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
hpy Nickli Üyeden Alıntıxu30 Günlük

Yeşil altında ikinci kapanışı yaptık.Artık sarıya değmeliyiz sanırım.Sarı 68500 lerden geçiyr spot için.vadelide makasın durumuna göre rakam değişecektir.68500 lerden yeni zirveye yöneleceğimizi düşünüyorum.68500 altında dikkatli olmak gerekir ki en al sarı desteğe 06/09 dan beri hiç gelmedik.O bölgeye inmemiz bizi yeni dibe sürükleyecektir ve kanallar bozulacaktır diye düşünüyorum.yani son kale 68500 seviyesi.
Kişisel görüşüm uzlaşmanın yukarıda olacağı yönünde.Herkese bol kazançlar.Burda da bulunsun istedim.hpy Nickli Üyeden Alıntıxu30 Günlük

Son gönderdiğim grafikte artık sarıya değmeli yazmıştık.Ancak pala her zamanki kandırmacalarla önce yeşilin üstüne gitti bugün sarıya değdi.yarın olumlu bir açılış ve olumlu seyir beklenebilir.ANCAK yeniden yeşilin üstüne atamazdığımız sürece en alttaki sarı sadece ve sadece düşüşün hızını yavaşlatır.Yeşil (70600) üstüne yeniden çıkmayı başarırsak sert şekilde maviye, dolayısyla yeni zirveye atak bekliyorum.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikrat abi pazartesi ve cuma gününde eklersen iyi olur.. o veriler bende yok
25 Haziran pgc 2,825,024
28 Haziran 1,617,216
Yorum
-
cuma günü Para girişi 2.240
Pazartesi günü para çıkışı -3.576
Salı gunu para çıkışı -38.899
fikret hocam sende bir teyit et
zaten salıyi yazmışsın
bende biraz farkli
bende veri eksikliği olabilir
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
günaydın dostum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma günü Para girişi 2.240
Pazartesi günü para çıkışı -3.576
Salı gunu para çıkışı -38.899
fikret hocam sende bir teyit et
zaten salıyi yazmışsın
bende biraz farkli
bende veri eksikliği olabilir
rakamlar aynı değil. benim bilgisayar gün boyu hep açık duruyor,
demek ki başka bir teyit daha gerekli
bende 25 haz cuma para girişi 2,825,024
28 haz p.tesi para girişi 1,617,216
29 haz salı para çıkışı 40,244,960
Yorum
-
Hocam cuma günü verisi bende kesinFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende 25 haz cuma para girişi 2,825,024
sendeki rakam imkb 8 kurum tum endeks
8 kurum imkb 100 endeks olarak tekrar bakarmısınKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
One minute, öyleyse değişir...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret hocam ekrandakini baz alıyoruz
Buna göre tekrar bir kontrol edebilirmisin

cuma giriş 2,240,554
p.tesi giriş 631,043
salı çıkış 39,081,830
Yorum
-

Yorum