72800 civarı kuvvetli direnç. 71900 civarı 69700 72600 çıkışının ilk düzeltme seviyesi. bu hafta hep %23 lük seviyeye kadar yaptılar realizasyonları
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
bu pivot ya geçilir yada çökeriz.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum
-
5 d. lık üstünde olacak ki geçerli olsun..serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalen geçerlidir.
yoksa ööyle bi cii dedi kaçtı.. cık, olmaz.

haa..
bu saatten sonra zaten ben kolay kolay bi daha poz moz almam, o da başka hikaye!
Yorum
-
pala bu kadar almamalıydın.yoksa böyle bocalarsın.poz fılat.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 d. lık üstünde olacak ki geçerli olsun..
yoksa ööyle bi cii dedi kaçtı.. cık, olmaz.
...
Küstü gidiyii..
Dur laa.. dön geri
şaka..valla şaka!
Yorum
-
çok sıkılınca ha bire avatarla oynuyorum.başka işim kalmadı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pala çaren yoook zarara razı ollll.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
borsanın işinin bittiğinin davetiyesimi acaba?
TUM BORSA ISLEMLERINDEKI GELIRLERE BSMV MUAFIYETI ICIN ONERGE VERILDI - CNBCE
-MATRIKS-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum