Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Hocam terste kalanların poz kapama saatiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMC saati ne oluyor dostum?
en geç 14.30 benim bildiğimKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Teminat tamamlama çağrısı yani.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam terste kalanların poz kapama saati
en geç 14.30 benim bildiğim
Saatini merak etmiştim sadece,
14.30 olduğunu unutmuştum, sağolasın.
Yorum
-
pala tekniği gzel çalıştırdı.longlar sınırda geziyor.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu desteklerden tepkiler olmalı
Yorum
-
30 dklık osc ler negatifŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün 70800 görülmesi gerekir düşüncesi var bende .71725 şort pozisyon.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster800 de köşe başında alım için bekliyorum

Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
hasan bey 600 e kayŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Çizdiğim yerden ilerliyor borsa. Benim için değişen bir durum şuanda yok. Ancak teknik gösterge olarak benim dilediğim yerde değil. Daha aşağılara gelebilir. ihtimal tabi.
endeks şayet güçlü ise en geç 55.800-55.900 gibi bir yerden yukarı döner (sabah yazdığım 55.600 idi şimdi bi yeni bir yere çıktı). Her neyse 54.200 diye ana destek yazmıştım o da 54.300 lere çıkmış durumda.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
ABD'DE SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 16:15'TE MAYIS AYI SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK.
BUNA GORE BIR ONCEKI AY YUZDE 0.8 ORANINDA ARTAN SANAYI URETIMININ
MAYIS AYINDA YUZDE 1 ORANINDA ARTTIGI TAHMIN EDILIYOR. OTE YANDAN
BIR ONCEKI AY YUZDE 73.7 OLAN KAPASITE KULLANIM ORANININ ISE MAYIS
AYINDA YUZDE 74.5 SEVIYESINE YUKSELDIGI ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
bu haber iyi gelse bari
Yorum
-
habere bakma trende bak.71050 flatım.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD'DE SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 16:15'TE MAYIS AYI SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK.
BUNA GORE BIR ONCEKI AY YUZDE 0.8 ORANINDA ARTAN SANAYI URETIMININ
MAYIS AYINDA YUZDE 1 ORANINDA ARTTIGI TAHMIN EDILIYOR. OTE YANDAN
BIR ONCEKI AY YUZDE 73.7 OLAN KAPASITE KULLANIM ORANININ ISE MAYIS
AYINDA YUZDE 74.5 SEVIYESINE YUKSELDIGI ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
bu haber iyi gelse bariŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
?????taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan bey 600 e kay
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum