Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
günaydın dostlar..gene gri bölgedeyiz en sevdiğim yerler orta ve dış - band arası..burada güç toplasın karar versin biz izleriz..yeterki kaar versin direksiyonu bir tarafa kırsın..o zaman gittiği yönde olacağız..
VOB 68.650>>>>Orta bandım 69.000>>>>Dış bandım
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
günaydın dostlar..gene gri bölgedeyiz en sevdiğim yerler orta ve dış - band arası..burada güç toplasın karar versin biz izleriz..yeterki kaar versin direksiyonu bir tarafa kırsın..o zaman gittiği yönde olacağız..
Volvo ustum stratejimiz bellilong olmuzsum band ağlar..ama öğleden önce spekülatif hareketler oluyor uygun yerden kar al yapıcam..5 dk lıklarıma bakıyorum
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Arkadaşlar dubai'den döndüm.Perşembe günü geleceğimi yazmıştım. İndikatör mükemmele yakın çalıştı.Sadece yanıldığım bir nokta oldu.O da bir önceki hızlı düşüşte yani ben Almanya'dayken 21 Şubat'a kadar 48500 görülür diye tahmin etmiştim.Görüldü ama 3 gün gecikme ile görüldü.
Şimdi 3-5 hafta içinde eski zirve yakınlaşılmaz veya geçilmez ise bu indikatörün ömrü kısa olmuş olacak. Yani kısmi işlev görmüş olacak ama tam olması gerektiği gibi değil.
Neyse zaman gösterecek herşeyi
Elliotçular değerlendiremez mi acaba bu sistemi
25 Şubat tarihli mesajım. yani dönüşün başladığı gün.
Ben %80 iken tamam işlevini gördü dedim ama değil %80, %100 görev yaptı.3-5 hafta içinde eski zirveye geldi.
Bir dahaki seyahat tarihim 21 Nisan Barselona'ya. Ama geçmiş hiçbir datası yok elimde. Yani iş yaparmı yapmaz mı bilmem.
Şimdilik önemli olan güney almanya, dubai ve kaynana ziyaretlerim
Volvo ustum stratejimiz bellilong olmuzsum band ağlar..ama öğleden önce spekülatif hareketler oluyor uygun yerden kar al yapıcam..5 dk lıklarıma bakıyorum
Efem dış band üzerindeyiz ama hacim müthiş az. temkinli olmakta fayda var dediğin gibi.
Yorum