karınca06 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eyvallah.... Bende yükseliş düşünüyorum. ama 52.700 çok önemli destek. Bunun altına sarksa bile bu noktalardan çok aşağı gelmemeli.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
-
<h2>tÜrkİye 4.madde gÖrÜŞmelerİ İÇİn imf yİ davet ettİ .kaynak trt-sky tv
</h2>ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dün gece güzel bir sohbet varmış malesef kaçırmışım
ben yeni geldim,yatmadan burayıda okudum...
bu arada şu haber yarın sanırım ilgi görür...
IMF DIS ILISKILER DIREKTORU ATKINSON:
-IMF DIS ILISKILER DIREKTORU ATKINSON:
-TURKIYE'NIN EKONOMIK GORUNUMU GUCLENDI
-MADDE IV ISTISARELERI MAYIS AYINDA BASLAYACAK
ANKARA (A.A) - 10.03.2010 - ULUSLARARASI PARA FONU (IMF), TURKIYE'NIN
EKONOMIK GORUNUMUNUN IYILESTIGINI VE TURKIYE ILE IMF'NIN, BU TEMELDE, MADDE IV
ISTISARELERINI MAYIS AYINDA BASLATMA KONUSUNDA MUTABAKATA VARDIKLARINI
ACIKLADI.
IMF DIS ILISKILER DIREKTORU CAROLINE ATKINSON'IN, TURKIYE ILE ILGILI
OLARAK YAPTIGI, IMF'NIN INTERNET SITESINE KONAN ACIKLAMASINDA, KURESEL EKONOMIDE
VE KURESEL FINANS PIYASALARINDA DEVAM ETMEKTE OLAN IYILESME, TURK YETKILILERINCE
ORTA VADELI PROGRAM CERCEVESINDE UYGULANMAKTA OLAN EKONOMIK POLITIKALAR ILE
BIRLIKTE, TURKIYE'NIN EKONOMIK GORUNUMUNU GUCLENDIRMISTIR DENILDI.
ACIKLAMADA, BU TEMELDE, TURK YETKILILER VE IMF YONETIMININ, 2010 YILI
MADDE IV ISTISARELERININ MAYIS AYININ BIRINCI YARISINDAN ITIBAREN BASLAYACAK BIR
IMF HEYETI ZIYARETI ILE BASLAMASI KONUSUNDA MUTABAKATA VARDIKLARI KAYDEDILDI.
ACIKLAMADA, BU KAPSAMDA TURKIYE'YE BENZER SON ZIYARETIN 2007 YILI MAYIS AYINDA
YAPILDIGI, ILGILI UZMAN RAPORUNUN, FON'UN ICRA KURULU TARAFINDAN 2007 YILI MAYIS
AYINDA GOZDEN GECIRILDIGI VE AYNI YILIN KASIM AYINDA YAYIMLANDIGI ANIMSATILDI.
GERCEKLESECEK ZIYARET KAPSAMINDA, IMF HEYETININ, TURK EKONOMISINI
ETKILEYEN EN SON GELISMELERI DETAYLARIYLA DEGERLENDIRECEGININ KAYDEDILDIGI
ACIKLAMADA, HEYETIN, TURK YETKILILERLE, GORUNUM VE KENDILERININ POLITIKA
PLANLARI HAKKINDA GORUS ALISVERISINDE BULUNACAGI IFADE EDILDI.
ACIKLAMADA, BU TUR ISTISARELERIN TUM FON UYE ULKELERIYLE DUZENLI OLARAK
YURUTULMEKTE VE GENELLIKLE YILLIK BAZDA PROGRAMLANDIGI ANIMSATILDI.
(REM-SP)
02:08 10/03/10
--AA--
herkese hayırlı işler diliyorum yarın için....YAR...İLLEDE YAR...
Yorum
-
dostlarım..dün gece yarısı verdiğim haberin açılımı şöyle...
IMF: Stand-by görüşmeleri sona erdi
10.03.2010 07:17:45 Son Güncelleme:10.03.2010 07:17:45 finanstrend.com
IMF, Türkiye'nin ekonomik şartlarının iyileştiğini belirterek, Türkiye ile stand-by görüşmelerin artık devam etmediğini bildirdi.
IMF açıklamasında, bir heyetin Mayıs ayının ilk yarısında ekonominin yıllık gözden geçirilmesi kapsamında Türkiye'yi ziyaret edeceği belirtildi.
IMF Dış İlişkiler Direktörü Caroline Atkinson ise gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, yapılacak görüşmelerde olası bir stand-by kredisinin gündeme gelmeyeceğini, yapılacak görüşmelerin Madde IV kapsamında olacağını ifade etti.
IMF: Stand-by görüşmeleri sona erdi | Finanstrend.com
evet...haberin açılımı böyle algılandı ve böyle duyuruldu...
bakalım IMF anlaşmasının olmayacağı beklentisi nasıl fiyatlanacak...izleyip göreceğiz...
hükümetin OVP'si ve ''mali kural''ı bakalım işe yarayacakmı..piyasalar sadece bununla yetinecekmi...
zor ama bakalım...izleyip göreceğiz...YAR...İLLEDE YAR...
Yorum
-
Bu yazıyı tamamıyle Murat Abi'nin ağzından yazıyorum;
Sevgili Dost ve arkadaşlarım.
Bugün yani 10 Mart 2010 günü bence artık 23 Nisan gibi T.C.'imizin gelecek genç nesillerinin yani çocuklarımızın torunlarımzın bayramı olmalıdır.
Hepinizin hatırlayacağı gibi çok öncelerden beri inşallah IMF anlaşması çocuk ve torunlarımzın geleceği için olmaz diye dua edip duruyordum.ALLAH dualarımızı kabul etti. Ne mıutlu ki en başından beri savunduğum IMF ile anlaşmaya aslında hiç gerek olmadığı görüşümün doğruluğunu hükümetin ekonomi yönetiminden başlayıp taaa en üstüne kadar bu anlaşmanın yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olan yetkililer de görerek gelecek nesillerimizin istikbalini çok faydalı anlamda katkıda bulunmuşlardır. Bu nedenle kendi namıma ve gelecek nesillerin adına katkısı bulunanlara sonsuz teşekkür ediyorum.
Bir sürü ekonomi yazarları, bir sürü ekonomist, birçok sanayiici, birçok üst düzey ekonomi yöneticisi ve hepsinden daha çok internetde çeşitli ortamlarda ve hatta birçok forumda ekonominin E sinden anlamayan ve tüm olaylara sadece günlük bakabilen şu veya bu şekilde ekonomi ile ilgilenmek zorunda olan bu kişiler,
IMF ile anlaşmak zorundayız, IMF ile anlaşacağız ve hatta IMF ile kesin anlaştık diyenlere verilmesi gereken en şık ve en güzel cevap bugün IMF sözcüsü tarafından duyurularak verilmiştir.
Bu vesile ile tüm dost ve arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi iletirken bir yandan da üst paragrafta bahsettiğim tipteki kişilere ekonomi ve para piyasalarından zarar görmemek için kendilerini daha fazla geliştirecek kadar çok çalışmalarını öneririm.

SELAMLAR,SEVGİLER,SAYGILAR
ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR.....
Ve T.C. miz , en erken 2013'den itibaren global dünyada krizden çıkışın ve normalleşmenin görülmeye başlayacağı zamanlarda çok belirgin bir şekilde birçok öngörü yeteneği ve bilgiden yoksun kişilerin yine gözüne sokularak ilan edilecektir ki bu krizden en iyi çıkacak ilk 3 Ülke arasında artık yerini sabitleştirip kesinleştirmiştir....
Yorum
-
aydınlatıcı açıklamalarnız için teşekkür ederim..borsasİhİrbazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlarım..dün gece yarısı verdiğim haberin açılımı şöyle...
imf: Stand-by görüşmeleri sona erdi
10.03.2010 07:17:45 son güncelleme:10.03.2010 07:17:45 finanstrend.com
imf, türkiye'nin ekonomik şartlarının iyileştiğini belirterek, türkiye ile stand-by görüşmelerin artık devam etmediğini bildirdi.
imf açıklamasında, bir heyetin mayıs ayının ilk yarısında ekonominin yıllık gözden geçirilmesi kapsamında türkiye'yi ziyaret edeceği belirtildi.
imf dış İlişkiler direktörü caroline atkinson ise gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, yapılacak görüşmelerde olası bir stand-by kredisinin gündeme gelmeyeceğini, yapılacak görüşmelerin madde iv kapsamında olacağını ifade etti.
imf: Stand-by görüşmeleri sona erdi | finanstrend.com
evet...haberin açılımı böyle algılandı ve böyle duyuruldu...
bakalım imf anlaşmasının olmayacağı beklentisi nasıl fiyatlanacak...izleyip göreceğiz...
hükümetin ovp'si ve ''mali kural''ı bakalım işe yarayacakmı..piyasalar sadece bununla yetinecekmi...
zor ama bakalım...izleyip göreceğiz...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Günaydın dostlar
Akşamki önöre eden yazılar için herkese teşekkürler
Sevgili volvo yada Murat kardeşimizden
vede katıldığım analız için teşekkürler
İMF işinin olmaması
memleketimiz için kesinlikle hayırlı olmuştur
Kendi yağımızla kavrulmayı öğrenmeliyiz
Çürümekte olan Sözde gelişmiş ülkelere değil
İyi eğitilmiş genç nesillere güvenmeliyiz
Ama o nesli iyi eğitmeliyizKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Gelelim analizimize
Şu an hem spotta hem vobta
büyükler malda
ciddi düşüş beklememek lazım
aksine bu haber insanlara güven verir
Hele böyle ülkelerin para dilendiği bir ortamda
İMF ye ihtiyaç duymaması çok önemlidir
kredibiliteye olumlu etkisi olur
siz bakmayın gündelik haberlereKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Göz önünde dursun
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam hasan abi dediğin gibi hem eskisi gibi hemde ayrıntılı olarak paylaşıma devam
++++++++++++++++++++++++++++++
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım...65.600>>><<<<64.850
Dış bandım >>üstte yukarı 66.000 altta aşağı 64.450
Hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum
.....
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum