Dost meclisindeki tüm dostlara mutlu,huzurlu,sağlıklı,kazançlı ve güzelliklerle geçecek bir yıl diliyorum..
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tüm dost meclisinin yeni yılını kutlar,
huzur , sağlık ve bol kazançlı bir 2010 yılı dilerim...
tabii ki tüm keyborsa ailesine de...
çalışmak ve sürekli üzerine eklemek
en büyük yetenek ve erdem olmalıdır.
uğramışken;
bu arada işine yarayanlar yada takip edenler var ise ;
23 mart 2009 ile 31 aralık 2009 arasında xu 100 e giren para
benim bakış açıma göre 1.513.000 tl dir...
hareketli stoploss 50688
değişik bir yönteme göre hareketli stoploss 50537,60 dır...
sevgili efe09 kardeşimizin yön tayin sinyalleri geriye doğru okuduğumda
çok başarılı gözüküyor, kendisini tekrardan tebrik ederim...
ve yine eminim ki;
sevgili efe ve sevgili karınca
analiz anlamında o kadar başarılı sonuçlar ve gelişmeler gösterecekler ki
çok uzun zaman geçmeden, çok kişi hayretlerini gizleyemeyecek hale gelecek...
inşallah,analiz ve trade başarıları parelel artar/artacaktır...
tüm hakedenlere selamlar ve sevgiler....ZAMAN HERŞEYİN DOĞRUSUNU GÖSTERİR...
Yorum
-
Yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk senin ve ailenin daima yanında olsun. Çok teşekkür ederim.M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm dost meclisinin yeni yılını kutlar,
çalışmak ve sürekli üzerine eklemek
uğramışken;
bu arada işine yarayanlar yada takip edenler var ise ;
benim bakış açıma göre 1.513.000 tl dir...
hareketli stoploss 50688
değişik bir yönteme göre hareketli stoploss 50537,60 dır...
ve yine eminim ki;
tüm hakedenlere selamlar ve sevgiler....
Yorum
-
tüm dostların yeni yılı güzelliklerle dolu olsun....kayapaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDost meclisindeki tüm dostlara mutlu,huzurlu,sağlıklı,kazançlı ve güzelliklerle geçecek bir yıl diliyorum..
Yorum
-
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk 8 para girişi: 2,5 mılyon tl

yeşil:50433
kırmızı:49759
ilk 8 para girişi: 55 mılyon tl

yeşil:50677
kırmızı:49934
Yorum
-
M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçalışmak ve sürekli üzerine eklemek
ve yine eminim ki;
tüm hakedenlere selamlar ve sevgiler....
sevgılı murat abı
sevglı efe ile ögrendıklerımızı formulıze etmeyı ve dahada ılerlemeyı planlıyoruz umarım dıleklerındekı gıbı ıyı yerlere gelebılır ve trade basarımızda artar.tum desteklerın için tesekkur ederım.....
Yorum
-
vob strateji
%25 short:65550
%50 short:64450
%100 short:63500
arkadaslar bilindiği gibi devamlı olarak takıp edemıyorum ve kendımce bır stratejı belırledım.şu an için flat oldugum için gün içi fırsat buldugum tradeler hariç bekleyen emır yazacağım noktalar yukarıdakı yazdığım rakamlardır.kesin stoploss noktam ise 250 puan üstüdür.
bu stratejı sadece benım içindir kimseye tavsiye edilmez....
Yorum
-
M.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada işine yarayanlar yada takip edenler var ise ;
benim bakış açıma göre 1.513.000 tl dir...Toplma para girişi>1.501.500..Murat abimin rakamına yakın olmasına sevindim demek doğru yoldayızkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk 8 para girişi: 55 mılyon tl
Testi geçmiş... Takibini yapacağımız yeni desteğimiz oldu..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterToplam Para girişi..1.446.5 milyon tl..yükselen kanalda destek test edilecek..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Dostlar başarısız sinyalleride olan tahmin göstergem yarın için KIRMIZI ÇUBUK sinyali vermiştir
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar formulu bana ait olan bir göstergenin grafiğini eklemek istiyorum.
konu ile ilgili ilk mesajım..ve yüzeysel karşılaştırmalarhttp://forum.keyborsa.com/209554-post288.html
Ancak önce uyarılar.
Gösterge Tutar tutmaz sonuçta bir dizi formül..Tahmin göstergesidir ve bu göstergeye göre işlem YAPILAMAZ/YAPILMAMALIDIR..
Tabiki başarısız tahminleri vardır bunun üzerine devamlı kafa patlatıyorum.Her tahmin göstergesi gibi kesinlikle asli değil tali olarak yatırım şeklini etkilemelidir . Bu sebeple benim için talidir diğer etkenler ile desteklenmesi gerekir...
..sonuç itibariyle bir tane gösterge ile pozisyon almka tam bir saçmalıktır.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
orta bandım 67.400>>><<<<66.400
Dış bandım >>üstte yukarı 67.950\ altta aşağı 65.800 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Sevgili karınca rakamlarını bizimle paylaşmana çok sevindim, kendi stratejimin teyiti olarak senin rakamlarınıda takibini yapacağım.ve duruma göre daha emin pozisyon alacağımkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster%25 short:65550
%50 short:64450
%100 short:63500
Murat abim yeni yılda güzel dileklerin ve sözlerin ile seni aramızda görmek çok güzel ,2010 yılında öncelikle sağlık ve her istediğinin olmasını dilerim abim.İnşallah bir gün güzel sözlerine layık olacağız o ana kadar çaılşmaya devam.Cüneyt abim ile birlikte dilediğiniz zamanda Dost meclisinin kapıları size sonuna kadar açık olacaktır.Sağlıcakla kal abimM.Dğny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm dost meclisinin yeni yılını kutlar,
tüm hakedenlere selamlar ve sevgiler....Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum