Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize yazacak birşey bırakmıyorsun ki.
    şimdi fikret abi gelse %3900 short yazar.
    poritino yazsa "longum ama piyasa düşecek bence yada shortum ama piyasa yükselecek bence " diye yazar.
    ben yazsam yürrrüüüü *** yazarım.

en iyisi sen yaz. nazar değecek diye de ödüm kopuyor.süper gidiyorsun. :081::081:
    Guzel ozetlemissin durumu

Sevgili Yemekci de gelse piyasa %51 yukari yonlu ya da %51 asagi yonlu derdi Onun o temkinli ama cok sey anlatan yorumlarini seviyorum.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

s.a dostlar

Yorum

• daroka
        ......
        • 24 Nisan 2009
        • 362

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        s.a dostlar
        A.s. abi hoşgeldin....
        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          A.s. abi hoşgeldin....
          hoşbulduk kardeşim.
          c.tesi yemeğe geliyorsun değil mi?

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

hoşbulduk kardeşim.
            c.tesi yemeğe geliyorsun değil mi?
            Abi maalesef gelemiyorum çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü var...
            ona katılmak zorundayım...
            inşallah bir dahaki buluşmaya abi...
            YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

Bir çoğumuz bugünlerde faiz ve dolar cephesindeki hareketliliğin farkında sanırım...
              genel kural şudur tahvil düşüyorsa dolarda düşerse borsa çıkar, 2 gündür bunlar oldu ama borsa çakıldı
              yarın Mb nin toplantısı var önemli bir gün çıkıcak kararlar piyasayı etkilicektir.. bence etkisi olumlu olucaktır...
              birazda siyasal olarak bakarsak olaya haziranda seçim olucak, mevcut siyasi parti herşeyi tozpembe göstermek için elinden geleni yapıcaktır
              buna borsada dahil, yaz aylarında yeni tepeler yapmış bir borsa görürsek şaşırmamalıyız...
              ayrıca not artışınıda nisan mayıs gibi halletmiş olacaklar bence..
              Türkiyenin notunun yatırım yapılabilir seviyelere gelmiş olması çok önemli bir seçim yatırımı olucaktır...
              zaten bu derecelendirme kuruluşları birilerinin uşakları olduğunu herkes tarafından biliniyor...
              Bugün yine ters korelasyon var tahvil ve dolar artıda borsada artıda
              mesela benim çoğu zaman güvendiğim bi gösterfe olan aktif tahvil +1,23 te normal zamanda olsa borsanın en az %1 eksi yapması lazım
              Bu gibi korelasyonlar her zaman işlemiyo... Py zaman zaman ezberleri bozuyor...
              aman dikkatli olalım bu konularda arkadaşlar...

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

Bu arada işc de önceki dip 5,20 olmuştu bugün ayı tuzağı yapıp 5,20 kırıldı gösterip 5,14 e kadar verdiler...
                vob 86,000 ken işc nin alım varantları baya yüksekti sanırım bunları çökertmekti amaç... (vob 86 iken işc 5,90 ı gördü )
                ben borsaya bakarken çok yönlü bakıyorum bu açıdan doğruları görmek daha kolay oluyor sanırım...
                bugün çok yazdım umarım kafanızı şişirmemişimdir...

Yorum

• FNT
                  KARAKARTAL
                  • 29 Mart 2008
                  • 4754

Bu arada işc de önceki dip 5,20 olmuştu bugün ayı tuzağı yapıp 5,20 kırıldı gösterip 5,14 e kadar verdiler...
                  vob 86,000 ken işc nin alım varantları baya yüksekti sanırım bunları çökertmekti amaç... (vob 86 iken işc 5,90 ı gördü )
                  ben borsaya bakarken çok yönlü bakıyorum bu açıdan doğruları görmek daha kolay oluyor sanırım...
                  bugün çok yazdım umarım kafanızı şişirmemişimdir...
                  est. kafa şişirme olur mu?
                  ne güzel fikirler işte.
                  üstelik ben de katılıyorum.
                  doyçe bank, varantlarla milleti soyuyor, pala da her tarafta...

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

Geldik 82,400 e doğal olarak zorlanıyor geçemiyor görüntüsü vericekler
                    82500 üstünde 15 dakika kaldıkmı bu iş bitmiş demektir bence...
                    herkese hayırlı kazançlar...

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

est. kafa şişirme olur mu?
                      ne güzel fikirler işte.
                      üstelik ben de katılıyorum.
                      doyçe bank, varantlarla milleti soyuyor, pala da her tarafta...
                      Abi doyçe varantlarda dehşet kar ediyor bence varant piyasası 1-2 yıldan önce oturmaz...
                      şu an vobdan daha tehlikeli bir ortam oluştu orada hiç bulaşmamak en güzeli...

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Shortcularin bu kadar rahat para kazandigi bir donem gormedim. 83300 leri deneyip gecmedikce shortcular heryerden saldiracak bakalim.
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Shortcularin bu kadar rahat para kazandigi bir donem gormedim. 83300 leri deneyip gecmedikce shortcular heryerden saldiracak bakalim.
                          Hocam shortçulara pek para yok gibi bundan sonra...
                          örnek olarak mesela yine işc yi vericem 5,14 hızlı verdiler
                          ve yavaş yavaş 5,26 yı alıyorlar...
                          piyasa dönüyor şu an...

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

Hocam shortçulara pek para yok gibi bundan sonra...
                            örnek olarak mesela yine işc yi vericem 5,14 hızlı verdiler
                            ve yavaş yavaş 5,26 yı alıyorlar...
                            piyasa dönüyor şu an...
                            Insallah dostum

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

arkadaşlar şimdi düşerken kırılan saykıl 30 dklık yukarı geçilmesi gerekirki longlar korunsun.
                              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

GARANA tavan yaptırsalar acep vadeli ne hale gelir.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information