Gunaydın dostlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Herkese gunaydin dun geceye ters girdik kapatamadik yine pozu. Ilave short yapip maliyeti birazcik yukari cektim bakalim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Kapatirken haber verirmisin abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster625 short fullendi
Bu arada asagida gapi doldursun diye bekliyorum. Umutla..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
inşallah.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapatirken haber verirmisin abi
Bu arada asagida gapi doldursun diye bekliyorum. Umutla..
Yorum
-
3-5 dakikada bir guncelliyorum abi...Sigaraya gitmistim de geyige dalmisim. Benim tahminime gore seans arasinda asagiya oynayacaklar ve seans acilisinda kaldigi yerden yukari devam edecekler....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterporitino ne haber?
sayfayı güncelle sürekli, her an dönebilirim...
Tabii bu senaryom yukselise oynayan bir senaryo. Terse gelebilir
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Abi acaba diyorum 1-2 hafta onceki hareketi mi yapacaklar...O zaman da yukselisle acildi ve seans arasinda 83800 lere kadar hizlica gevsedi ve seans acildiktan sonra 1-2 saatte 85500 lere gelmisti. Hani Volvo abi ve senin not artirim haberi olabilecegini duydugunuz gunu diyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben emir yazarken verdiler,
long oldum
aşağı gelirse biraz daha kurşun var
Yaparlar mi simdi benzerini acep?
ekleme: Derken gevsemis bileSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
84.000'in altında biraz düşünürüm, gap kapatmaya gidebilir, daha da inerse stop yaparım.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi acaba diyorum 1-2 hafta onceki hareketi mi yapacaklar...O zaman da yukselisle acildi ve seans arasinda 83800 lere kadar hizlica gevsedi ve seans acildiktan sonra 1-2 saatte 85500 lere gelmisti. Hani Volvo abi ve senin not artirim haberi olabilecegini duydugunuz gunu diyorum.
Yaparlar mi simdi benzerini acep?
ekleme: Derken gevsemis bile
Yorum
Yorum