FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Simdi millet nasil da bekliyordur 1000-1500 puan asagi gelse de long olsam diye
2 dakikada ayuyu boga yapar bu amcalar...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Aynen dediğine yakın 85.325 den vermiştim stop u.... izlemeyince bu kadar yakın stop koydum maesef....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermutimar 100 puana stop koyduysa, patlamak üzere.
Sonuç ==> STOP oldum
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
yok korkma, yukarı çıktıkça tepesine bindirdim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster??abi uzun oldum deme bana:(
kapanışta spot 68.500'ün altında kalırsa asıl cümbüş başlayacak, seyret...
Yorum
-
pardon abi görmedim. anladım shortsunFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok korkma, yukarı çıktıkça tepesine bindirdim.
kapanışta spot 68.500'ün altında kalırsa asıl cümbüş başlayacak, seyret...
Yorum
-
Ekranımda . 275 den Pozisyon kapattığım yazıyormutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen dediğine yakın 85.325 den vermiştim stop u.... izlemeyince bu kadar yakın stop koydum maesef....
Sonuç ==> STOP oldum

Allah Allahhhhh........:081:
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Abi shortculari daha bir sure sevindirmezler bence...Millete cuma gunu 83300-83500 lerden shortlama firsati vermis olan pala daha o paraciklari alip yiyeceeekFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkbankı ısrarla tutuyorlar, onu vermeye başlarlarsa shortlar rahatlar.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bak şimdiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68.500 üzerinde kapanış yapamayan İMKB, sanırım 58.000'e kadar geri çekilebilir.
85.275 den açtığın kısaları kapatma bekle ......... Ama bunu sen diyorsunda ben uygulayabilecekmiyim acaba

nede olsa TIRSIYORUM ...........;)
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum