Gunaydın dostlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Selam ahali,
Cok feci shortlayasim var o yuzden de shortlamiyorum
Gunluk oynayanlari saymazsak su anda longlamaya eli giden ky oldugunu sanmiyorum.bu tamamen hissi birsey tabii.
Ben bu sebeple endeksin yukselmesini bekleyerek kursunlarimi hazir edecegim.
Long olmak zaten bana gore degil.longda selaleye yakalansam elim ayagima dolasir
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ya da flatlayın flatlayın,ne varsa flatlayınFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortlayın shortlayın, ne var ne yok shortlayın
ya da
longlayın longlayın, ne var ne yok longlayın.
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
o da bir pozisyon hakancığım...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya da flatlayın flatlayın,ne varsa flatlayın
Yorum
-
Bence su anda en guzeli oFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero da bir pozisyon hakancığım...
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
allahtan dolar shortlarının yarısını 1,556 dan sabah kapatmışım...
iyi isabet olmuş..*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bu kafes artık kırılmalı.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum