VOLVO ne haber?
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dax düştü bize de verdiler azıcık.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeler oluyor ? longmusunuz shortmusunuz ? öğlen kötü bir haber mi var ? yoksa hacimsiz salınmalar olup gidecek mi sene sonuna kadar.
bol kazançlar herkese...
spot açılışı önemli, izleyelim.
Yorum
-
Bence bu seviyelerdeyken long olmak riskli. Aslinda pozisyonda olmak riskli ya neyseFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben longum dostum.
Sen isini bilirsin zaten.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
al sat ile maliyeti iyice düşürdüm, mesele yok.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence bu seviyelerdeyken long olmak riskli. Aslinda pozisyonda olmak riskli ya neyse
Sen isini bilirsin zaten.
82.000 altında çok kalırsa kapatırım pozu, uzun kollarım aşağıdan.
Yorum
-
yeni yıl hediyemi alıyorum paladan, keyifler yerinde olsun mesele yok...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi bugün yarın git geller olacaktır. Bence piyasada in cin top atıyor zaten.Hem bizde hem yurtdışında. Öyle kafalarına göre fantastik hareketler yapacaklardır.
Artık yeni yıla konsantre olmak gerekecek bence.
Yorum
-
hazır risk konusu açılmışken bence 66000 üzerinde short olmak son derece riskli.Üstü long altı shortu gerektirir.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterU100 66.500 altına inmemeli
Sevgili Poritinoya duyurulur
Yorum
-
sen daha kapatmadın mı?poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO degil de vade sonu da geldi. Benim pozisyonu zararina kapattiracak bu amcalar:(
aşkolsun yani.
Yorum
-
veriler kötü gelirse daha da tutamaz....*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum