pala istediğin yere gidebilrsin atış serbestttttttttttttttt.nasıl olsa ensendeyim inmeyede niyetim yok.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Bu EW ise yandı millet.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vay be gitti 6.5 milyon lot.pala ver bakalım coşkuyu.hala ensendeyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
78900 long denemesi ama cok tutacak cesaretim yok. Sirf spot gecen seferki dibine degdi diye aldim.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay be gitti 6.5 milyon lot.pala ver bakalım coşkuyu.hala ensendeyim.
78600 den fulledim...16:30 dan once bu kadar basmamasi lazimdi.
pardon 786750 denmis. Serbestten verince emri boyle yukardan verirler
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
pala elini korkak alıştırma taaaa aşağılarda buluşacağız seninle.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostum benim pilanı kopyalamışsın bende oraları tepki olarak bakıyorum.gelsin bakalımda görelim.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk durması gereken yer 77875.sonra tepki.79500 yukarı geçilemedikçe aylık bant alt rakam 76250 de.
umarım yukardaki box ı dikkate alan olmuştur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Buradan zayif da olsa bir tepki vermesi lazim. Dow acilana kadar bastilar. Biraz yukari yapmalilar artik.
Sonra yolu ne tarafaysa yine gitsin.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Garan'a basarlarsa bahsettiginiz 77800 leri bugun de gorebiliriz artik. Panikleyip pozisyonu bozmayi dusunmuyorum artik.
Ben yazarken vermisler bile
78300 olmus
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
77.800culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk durması gereken yer 77875.sonra tepki.79500 yukarı geçilemedikçe aylık bant alt rakam 76250 de.

Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77.800

Pozisyon alayim pozisyon alayim diye sabirsizlaninca salak gibi atladim erkenden long trenine.
Su mesaji pozisyon almadan once okumus olsaydim sabirla beklemeye devam ederdim.
Neyse dun ve bugunun karini vermis durumdayim. Cok hasar yok. Artik pozisyonla girerim haftasonuna.
Son anda yukari sert alis yaparlarsa flat olurum ama artik milleti son nefeslerine kadar ezecekler gibi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
ne yılsonu rallisi ama....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Grafigin ciktisini alip tersten bakarsan tam bir rallitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yılsonu rallisi ama....
Yorum
-
Haftasonuna long giriyorum.
Pazartesi cok tepki vermez ya da 77800 leri bir daha dener belki ama en kotu ihtimalle MC saatinden sonra bir tepki verir diye umuyorum.
Herkese iyi haftasonlari.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum