85600 geçilmezse yeniden aşağı ineriz.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
5bine yakin poz acilmis ki bu seviyelerden pek longlayan olacagini da dusunmuyorum. Eger ki Pala dun longculari da doktuyse ki sabahki psikoloji o sekildeydi katliam yapmamasi icin bir sebep yok.
Umarim benim paracuklarima goz dikmemistir palaaa:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar
yarının bantları
orta bant:85950-85000
dış bant:86500-84550
85650 üstünde yukarı,85300 altında aşağı yön kuvvetlenir.
dün akşamdan 85875 ten şort girilen poz bugün karlı kapatılamadığı gibi gün 400 point zararla kapandı.:ka24:.
Yorum
-
sevgılı porıtınoporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5bine yakin poz acilmis ki bu seviyelerden pek longlayan olacagini da dusunmuyorum. Eger ki Pala dun longculari da doktuyse ki sabahki psikoloji o sekildeydi katliam yapmamasi icin bir sebep yok.
Umarim benim paracuklarima goz dikmemistir palaaa:(
senı etkılemek istemem ama bence yanlış düşünüyorsun...
seans içi ekran izlemiyorum sadece sevgılı daroka kardesımle telefonda görüşüyorum....
sabah konuştugumuzda apsd -2000 cıvarıydı ve endeks gunun dıplerındeydı daha sonra pozısyonlar acılmaya baslamış ve yaklaşık 7000 pozısyon acılmış...ve bu surede endeks yukarı gıtmış ve gun sonu pozısyon kapatmadan gun zırvesınden 1000 puan aşağı gelmış.bu nedenle yenı acılan pozısyonların
long yönlü acıldıgını dusunuyorum...85100 asagı kırılmadan short acmak bıraz tehlıkelı olacak gıbıme gelıyor....
sevgılı takataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarınca dostum merhabalar,verdiğin bilgiler çok işe yarıyor.daha sık bilgi verirsen meclisimiz daha sağlam ayakta kalır.görüşlerin bizler için ciddi önemli.
ekran ızlemeyı ve o heyecanı yasamayı ınanın cok özledım ama senelık ızıne kadar bu ımkanım yok.onun içinde sadece akşamları grafıklere bakarak öngörulerımı paylaşabılıyorum...
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Sevgili karinca aslinda ben de senin soyledigini kastetmistim ama yazdigimi tekrar okuyunca eksik anlatim yapmis oldugumu gordum.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı porıtıno
senı etkılemek istemem ama bence yanlış düşünüyorsun...
seans içi ekran izlemiyorum sadece sevgılı daroka kardesımle telefonda görüşüyorum....
sabah konuştugumuzda apsd -2000 cıvarıydı ve endeks gunun dıplerındeydı daha sonra pozısyonlar acılmaya baslamış ve yaklaşık 7000 pozısyon acılmış...ve bu surede endeks yukarı gıtmış ve gun sonu pozısyon kapatmadan gun zırvesınden 1000 puan aşağı gelmış.bu nedenle yenı acılan pozısyonların
long yönlü acıldıgını dusunuyorum...85100 asagı kırılmadan short acmak bıraz tehlıkelı
Ben de buradan acilan 5000 pozisyon varken ve ky de buralardan long almayacagina gore pala tarafindan bu kadar acilmis pozisyon ancak longdur demek istemistim.bu cumle de iyi olmadi gerci
Sali gunu de longculari dokup belki onlari shorta bile cevirdilerse yakinda yeni bir katliam gelebilir. Ve o zaman su ayu kardesinizin sonu gelir
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
günaydın..
bol kazançlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Bugün yarın piyasaların ne yapacağı belli olur heralde
ibre yukarı yönden yana gibi
Bugünde 86.500-600 önemli
spotta da 68.700 ler önemli