Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler sayın poritino inşallah faydalı olmuştur ben tam uyamadım ancak kırıntıları topladım.
    Sizin bu degerlerinize gore seans ici trade eden birisi disiplinli olursa ve surekli poz tasimak icin ugrasmazsa gercekten guzel getiri saglayabilir ama ben 4-5 gundur shortlarimla izleyiciyim sadece
    Benim trade etmeye baslamam icin bu bantlarin daha coook asagilari gostermesi lazim

Paylasiminiz cok faydali ve tesekkurler sayin culax
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Mesaji silemiyorsam farkli birsey yazayim da kirliligi azaltayim bari dedim.
      Aklima da birsey gelmiyor.
      SN Volvo bugun donuyor olmaliydi. O yuzden endekste donus baslayabilir diyorum
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

panik yok bence, artı kapanış bekliyorum. asıl yükseliş p.tesi başlar.

Yorum

• FNT
          KARAKARTAL
          • 29 Mart 2008
          • 4754

spot eksi kapattı, vob 50 puan ekside.
          haftasonuna 3/4 uzun

Yorum

• FNT
            KARAKARTAL
            • 29 Mart 2008
            • 4754

son 5 dk kapanan shortlar dikkatimi çekti, demek ki daha fazla düşmesini beklemiyorlar, işi p.tesiye bırakmak istemediler.

Yorum

• FNT
              KARAKARTAL
              • 29 Mart 2008
              • 4754

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

...........
                Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• VOLVO
                  indikatör
                  • 30 Nisan 2009
                  • 1448

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Mesaji silemiyorsam farkli birsey yazayim da kirliligi azaltayim bari dedim.
                  Aklima da birsey gelmiyor.
                  SN Volvo bugun donuyor olmaliydi. O yuzden endekste donus baslayabilir diyorum
                  Sevgili kardeşim short olduğun için sanırım dönüşümü düşmeye yormak istiyorsun ama kısaca anlatayım.

ben döndüm diye endeks düşecek diye birşey yok. yani düşebilirde yükselebilirde. Benim seyahat indikatörlerim sadece seyahat sırasında işe yarıyor. yani güney almanya'dayken korkunç düşüş olması gibi,yada ispanya'dayken yeni zirvelerin denenmesi gibi.

seyahat bitti artık. artık endeks ALLAH'a emanet.O ne isterse o olur

Yorum

• yemekçi
                    Gurme
                    • 22 Mart 2009
                    • 3314

.................................................................
                    Kapitalizmin zor sınavı
                    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• guneysu
                      Rize
                      • 01 Mart 2009
                      • 646

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      seyahat bitti artık. artık endeks ALLAH'a emanet.O ne isterse o olur
                      Kumarınıza Allah'ı karıştırmayın... hem kumar oynayın, hemde ona sığının...

nasıl bir tezattır bu....
                      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Beyoğlu müftüsü olarak atanmışsın diye duydum.Hayırlı olsun.))
                        Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                        Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi Volvo orda saka yollu bir deyim kullaniyor. Bu kadar hassas yaklasmamak lazim bence.

Bunun kumar oldugu konusunu ayrica tartisirim Yatirimciyiz biz bi kere:P

Yorum

• financer
                            Bağımlı
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 128

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            son 5 dk kapanan shortlar dikkatimi çekti, demek ki daha fazla düşmesini beklemiyorlar, işi p.tesiye bırakmak istemediler.
                            petrol fiyatları yükseldikçe, borsadan hayır beklemeyin derim. ben şubat 2011 vadede xu30 endeksin 72 bin lere gelmesini bekliyorum. çin ve hindistan altına yüklendikçe, abd de çin in girdi maliyetlerini arttırmak adına petrol fiyatlarını yukarı çekeceği aşikardır. petrol yükselirken piyasalarda tedirginlik olması doğaldır ve beklentim kısa vadede borsamızda düşüş olacağı yönündedir. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
                            [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• culex
                              Tecrübeli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 908

iyi tatiller arkadaşlar
                              pazartesinin bantları
                              orta bant:85125-84375
                              dış bant:85500-84000
                              84875 üstünde yukarı,84625 altında aşağı yön kuvvetlenir.
                              .

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

vob 85200 üzerınde 120 dk lık kapanış yapabılırse 86550 ve oranın üstü 87950 hedefe girer........

82100 den acılan longlar cuma günü 84750 den kapandı.....yukarıda yazdığım hedeflere gıderse oradan short denerım ılk dalga 12000 puan tuttu

bu duzeltmenın sonunda yıne 12000 puanlık bir düşüşü yakalayabılmek gerekır.....

eurusd de ise 1,3480 lere dıkkat daha yukarılara gıtmesı için buranın üzerınde kapanış yapması gerekır.......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information