100.000 geliyor inşallah. uzak değil, Aralık sonuna kadar...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi akşamlar iyi tatiller...
65,400 kırmadı long devam...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Abi pis gazına geldim ve son saniyede bir hisseden mallandım. bu son düşüşte anlamsız düşen kağıtlardan birisi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo niye sustun be ya!
yok yükseliş trendi başlamadı ise benden çekeceğin var
Yorum
-
Ben pazartesi hizli bir yukselisle 87binin gorulecegine inanarak long girdim.
Herkese tekrar iyi tatiller.
Biraz desteksiz bir atis oldugunu farkettim simdi.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
zaten bu düşüşün neresinde anlam vardı?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi pis gazına geldim ve son saniyede bir hisseden mallandım. bu son düşüşte anlamsız düşen kağıtlardan birisi.
yok yükseliş trendi başlamadı ise benden çekeceğin var

yükseliş trendi başladı dediysem başlamıştır,
sen rahat ol kardeşim.
full long devam...
Yorum
-
arşive alalım. artık mallıyım ya kaybolmasın yazıFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten bu düşüşün neresinde anlam vardı?
yükseliş trendi başladı dediysem başlamıştır,
sen rahat ol kardeşim.
full long devam...

herkese iyi haftasonlarııı
Yorum
-
Salı günü mısır seyahatim başlıyorVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum %100 olmamakla birlikte genelde mısır seyahatlerim sırasında ve sonrasında güzel karlar bırakabiliyor spot piyasası. yani fena olmayan yükselişler oluyor.
düsseldorf'un ise aklımda kalan kayda değer bir özelliği yok.
ancak hiçbir seyahatim ispanya,dubai ve güney almanya gibi garantili sonuçlar vermiyor. bunu da belirteyim.

Tutarsa nasıl tuttu derim, tutmazsa Pala ezber bozuyor derim
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir akşam da akbank 8 lira bile değilken, 9 lira olacak, daha sonra da 9.5 lira olacak dedim mi demedim mi?
sen duymadıysan mesele yok...
py gıbı adamsın ben bıle vardım.........
Yorum
-
İlk gözlemlerim karınca dostumu haklı çıkarır gibi gösteriyor.bundan dolayı bende bir sorti daha yapmadan gidemeyeceği kanaatindeyim.bütün dostlara iyi hafta sonları dilerim.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaslar cıkış için biraz daha var sanırım.....
son bir aşağı daha yapabılır......
82000 de emır halen beklıyor pala benı trene almadan yola çıkarsa....
86100 üzerınden trene bınerım artık 100 000 veya 92 000 mı olur py bılır......ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
önündeki dirençler (8,70-9,00-9,35-9,55-9,75) 9,55 ve 9,75 karar rakamları,ARALIK ayı boyunca (8,00///9,00) bantı önemini koruyacakFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo akbank bu sefer 10 liraya gidecek

Yorum
-
endeks 56ooo civarıydı....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani bir akşam dürümcüde 72.000 için sevdiğimiz bir dostumuz "70.000'in üzerine çıkarsa artık yazmayı bırakırım" demişti. halen yazıyor, zaten iyi de ediyor, insan yanılabilir.
sen de yanılacaksın.
hatırlatırım...
ben 66.ooo olacak demiştim... volvo ohaaaaaa demişti...... zaman ver demişti... yıl sonu dedim...
gemici abi... 70.ooo demişti.....
bunun üzerine o laf söylenmişti....
çok iyi hatırlıyorum o geceyi..........
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
71500 geçilemediği sürece yeni zirve yerine yükselişlerde TEPKİ satışları önemli olacak,,,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum, 2011 yılı zaten borsalar açısından hiç de iyi bir yıl olmayacak.
Aralık sonuna kadar ralliye devam.
Şimdiden hedefimi yazayım, imzama ekleyeyim.
U100=76.000-78.000 arası bir yere gidecek...
Yorum
Yorum