Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dostlar 15 dklık sistem 83600 civarı tepkiyi işaret ediyor.
dolarlardan sonunda kurtuldum. sıra endeksi terydde.bakalım neler yapacagız.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dalgalanma için bahane
17:00 USD ABD Mevcut Konut Satışları Orta 4.48 (Milyon) 4.53 (Milyon)
17:00 USD ABD Richmond FED İmalat Endeksi Düşük 5
17:00 USD ABD Mevcut Konut Satışları (Aylık) Orta %-1.1 %10.0
VOB ta USD bazında önce (6,50/5,50cent) arası düşüş sonra ARALIK ayında (5,50/6,50 cent) yükseliş bekliyorum,tekniğe inanma,tekniksiz kalma,2007 son 3 ay benzer hareketler devam ediyor,,,
bu günkü düşüşten sonra FİBO destek ve dirençleri (83700///85700) 85700 tekrara geçilirse (86500///87500/800) dirençler,,,83700 altı 82300
Volvodan sonra ben de bir indikator gelistirdim...henuz test asamasinda.
Yarin oglene kadar seans izleyemicem diye longlayamiyorum 84200'den. Demek ki yarin guzel bir kari kaciracagim diye dusunuyorum. Bakalim izliyoruz
Bu dow serrosu da 11040 altinda kalmaya devam ederek insani hepten tirstirmiyor degil.
kisacasi aksama flat..hep oldugu gibi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Değerli dostlar
dolar vadeli kontralı oğlene göre
5000-6000 arası azalmakta olan apsd
şuan -2000 çivarinda
vob tada apsd -9000 gibi ciddi rakamlarda
büyük ihtimal piyasayı aşağıya sürenler poz kapamakta
garan ve ak düşüşe rağmen bugün iyi durdular
bir tepki oluşma durumu yakın gibi
fakat henüz uzun yapmak için erken
ben flat durumdayım
günlük olarak yine işlemler zararlı
Volvodan sonra ben de bir indikator gelistirdim...henuz test asamasinda.
Yarin oglene kadar seans izleyemicem diye longlayamiyorum 84200'den. Demek ki yarin guzel bir kari kaciracagim diye dusunuyorum. Bakalim izliyoruz
Bu dow serrosu da 11040 altinda kalmaya devam ederek insani hepten tirstirmiyor degil.
flat ve hasarsız devam.sistem saatlik veya 30 dk al demeden tepki bile tehlikeli olur benim için.en azından 82000 bölgesini görmeliyiz tepki için.
Oyle deme ama.su ana kadar ne zaman ilgilenemem diye pozisyon acamadiysam hep pisman oldum Bu dedigim olay surekli olmuyor. Genelde isim bilgisayar basinda oldugu icin illaaki ilgilenebiliyorum. Tektuk ofis disinda olursam ya da toplantim varsa izleyemiyorum. Bunu senin yurtdisi seyahatlere uyarlicam
Neyse artik long kovalamak icin zamanimiz var diye dusunuyorum. Nasilsa amcalar buralarda 1-2 hafta dip calismasi yaparlar. Haaa seans ici tepkilerden guzel kazananlar olur ama o karlari da FNT'ye birakiyorum
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum