Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dow neredeyse artı kapayacaktı.SP de keza öyle. Şimdi bizim piyasaya ne oldu bugün böyle ?
Selçuğa göre yukarı bir çıkışın hazırlıkları yapıldı bugün. Mantıklı olabilir.Ama tek gerçek hareketli stop loss .Onun üstüne çıktığında hooop yine full mala girerim.
doğru söz,doğru karar.uygulama işi çok zor karar.becerebilen malı herzaman götürür.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
67000 de fren tutmazsa 64250 de alırız ilk soluğu.yukarı denemede ise grf aşağıda.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Sevgili Karınca kardeşim sana katılıyorum. Bu topik harbi topik. Yalan dolan yok. Diğer topiklerde dediğin gibi hiç kaybeden yok.Herkes hisseden vob'dan sürekli malı götürüyor.Yalannnnnn hepsi.
Bak bizim topik ne güzel.Hayatın ta kendisi. Hiç kazanan yok yani.
kardes nasıl kazanacaksın o kadar sacma işlemler oluyorkı hele ekran ızlemeyen bırı olarak py sadece testere ile milleti doğruyor sabah ekrana baktım endeks 90700 sevgılı daroka ıle konuştum pıyasada yukarı için bi bok yok.1,5-2 saat sonra baktım 88500 yerse gir shorta der gıbı....
yalnız pıyasayı takıp eden ve kaldıracsız işlem yapan için py nın durumu kötü eli artık daha cok bellı oluyor..bu pıyasa şimdilik ss yukarı gıdecek önemli olan dönüşü yakalayabılmek.bakalım yakalayabılecekmıyım....
yarın abd seansında eurusd 1,3710 üzerınde 120 dk lık kapanış yaparsa veya yarın 1,3590 ın altına kaymaması dönüşün ilk ayak sesleri gelıyor demektir.......
Bu arada volvo seyahat indikatörlerine ilgi duyanlara kısa bilgi.
30 kasım-2 aralık arası mısır'dayım.
17 aralık'ta düsseldorf'tayım.
sevgili volvo şu seyahatları anlamadım bir açarmısın.
Yorum