balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gözünü toprak doyursun.. dün aldıklarınla 1 sene tatlı yersin........ benden......k24k24!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
-
orta-uzun vadeli senaryo;
XU100 e göre konuşursak (3,50-3,70 cent) arası 1.nci zirve tamamlanıp 2010 Nisan ayına kadar (2,00-2,50-3,00 cent) arası DALGALI HAREKET ve 2010 Nisandan başlayıp (4,50-5,50 cent) devam edecek zirve arası oluşum ihtimaller dahilindedir,,,
Finans endeksi 2010 yılında sanayi şirketlerini devreye sokacaktır,,,
not;bu senaryo usd bazında XU100 1999 yılı teknik olarak dikkate alınarak yapılmıştır,ABD faizleri 2011 yılına kadar artırmayacağını ihtimaller dahilinde düşünürsek DJ (8000-9000) bandında DİP oluşturmalı,2010 yılında DJ (10000-12000) bandı hedef olabilir,,,
Keykafe (631 nolu) 18/10/2009 tarihindeki yani 1 sene önceki yorumumuz hedeflerine ulaşmış gözüküyor, taka(saroza)selamlar,,,
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar
90200 aylıkta önemli bir rakamdı.kırılması ile 86850 hedefe girdi.90200 altında 89450 rakamı vardı.üstünde kapattı.aşağıda diğer bir rakam 88550
yarının bantları
orta bant :90200-89150
dış bant:90700-88650
89850 üstünde yukarı,89500 altında aşağı yön güçlenir..
Yorum
-
aleyküm selam dostum.buradaki dostlarımızıda arada ziyaret ederseniz beni mutlu ve bahtiyar edersiniz.sevgi ve selamlar.saroz.tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorta-uzun vadeli senaryo;
XU100 e göre konuşursak (3,50-3,70 cent) arası 1.nci zirve tamamlanıp 2010 Nisan ayına kadar (2,00-2,50-3,00 cent) arası DALGALI HAREKET ve 2010 Nisandan başlayıp (4,50-5,50 cent) devam edecek zirve arası oluşum ihtimaller dahilindedir,,,
Finans endeksi 2010 yılında sanayi şirketlerini devreye sokacaktır,,,
not;bu senaryo usd bazında XU100 1999 yılı teknik olarak dikkate alınarak yapılmıştır,ABD faizleri 2011 yılına kadar artırmayacağını ihtimaller dahilinde düşünürsek DJ (8000-9000) bandında DİP oluşturmalı,2010 yılında DJ (10000-12000) bandı hedef olabilir,,,
Keykafe (631 nolu) 18/10/2009 tarihindeki yani 1 sene önceki yorumumuz hedeflerine ulaşmış gözüküyor, taka(saroza)selamlar,,,
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
inşallah dostum fırsat buldukça uğramaya çalışırım,iyi akşamlar dostlartaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleyküm selam dostum.buradaki dostlarımızıda arada ziyaret ederseniz beni mutlu ve bahtiyar edersiniz.sevgi ve selamlar.saroz.
Yorum
-
dostum nezekatinden dolayı teşekkür ederim.hayırlı akşamlar.tekressam64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah dostum fırsat buldukça uğramaya çalışırım,iyi akşamlar dostlar
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
VOLVO Abim.....
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMutimar daha sık gel. sen hakikaten iyisin.Bazen acemi olmadığını da düşünüyorum.
Bende Zorlu 3.16, fnsyo 1,09 vedalaştım. ABV. Düşen günde para kazandırdılar.
ama 2'şer kademe zararda olduğum 2 tane daha senedim kaldı .Onları tutacağım
Yok artık sen yarin bana PALA dersin de ....
Aşk olsun abi ben olsam olsam senin çırağın olurum ama 1-2 sene sonra yine sen uygun görürsen ve layık görüp artık kalfa oldun demeden ben senin çırağın olarak kalırım , hoş senin çıraklığın bile çok zevkli, zevk alıyorum, daha ögreneceğim çok çook şeyler var .... Hocamsıınnnnn !!!!!......
Ellerinden Öperim Abim........ :081:
Bu arafa TEKFK yarın satıp bayram öncesi nakit gireceği sanırım, Nede olsa % 75 oldu resmen karımız.... Ah be abi keşke sana yazdığım gün sende alsaydın :( yazdığım günün ertesinde harekete başladı , dediğimde 0.87 - 0.89 larda kıpırdanıyordu :(
Neyse bayrama full+full nakit gireceğim sanıırm ( aynı senin gibi )
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Keşke mutimarım keşke bana biri zamanı geri getirse:040::040:mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arafa TEKFK yarın satıp bayram öncesi nakit gireceği sanırım, Nede olsa % 75 oldu resmen karımız.... Ah be abi keşke sana yazdığım gün sende alsaydın :( yazdığım günün ertesinde harekete başladı , dediğimde 0.87 - 0.89 larda kıpırdanıyordu :(
Dün gibi hatılrıyorum söylediğini. Artık yenilerini bayram sonrasında bekleriz senden:081::081:
Nakit girmek iyidir bayrama.Fırsatlar kaçmıyor ya
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
DOSTLAR YAŞAR ERDİNÇ HOCA NE DİYOR ÖYLE AKILLARI KARIŞTIRACAK BİRŞEYLER DÖKTÜRMÜŞ.YA GERÇEKSE,BİLİYORSUNUZ BORSA GELECEĞİ SATIN ALIR.BUDA NERDEN ÇIKTI DEMEYİN OKUYUN VE ARAŞTIRIN BAYRAM ARASI...GLOBAL ÇETENİN BAŞI ACABA BUNUMU KASDEDİYORDU.
DÜn verdiğim seans içi yorumlarımda piyasalardaki genel olumlu hava yerine, daha çoık kâr realizasyonları beklediğimi belirtmiş ve dün endeksteki yükselişin ardında bilmediğimiz veya o an önem vermediğimiz bir başka konu olabileceğini belirtmiştim. Görünen o ki, şu an piyasalarda olumlu havayı yaratan önemli bir beklenti var. Bu beklenti veya kulaktan kulağa fısıldanan önemli haber ise, Türkiye'ye IMF'de bir sandalye verildiği ve bunun resmi açıklamasının da G20 toplantılarından sonra yapılabileceği konusu. Daha önce de Sayın Babacan bir açıklama yapmış ve Türkiye'nin IMF yönetim kuruluna katılabileceğini belirtmişti. Görünen o ki kapalı kapılar ardında bu görüşmeler bütün yoğunluğuyla devam ediyor ve Türkiye'ye de bir sandalye verilmesi durumunda bir düşünün. Tam ülke seçime girecek ve Türkiye IMF'den bir sandalye kapıyor. Bunun kamuoyunda yaratabileceği etki çok güçlü olur. Mesela şöyel bir seçim propagandası nasıl olur?
Tabi ki şu an için bunun yüzde yüzded olacağını söylemek zor, fakat şu an Ankara'dan piyasalara fısıldanan ve piyasaları da coşturan gerçek bu. Bu konuda eğer ters bir gelişme olur ve Türkiye'ye bir sandalye verilmezse, tabi ki ters etki yapacaktır. Bu haber ortalıkta var ama bu habere göre pozisyon almak bence risklidir ve bu riski alan iyi para kazanabilir de kaybedebilir de, çünkü şu an bize sandalye verilmesi konusunda bizim Hükümetin çok büyük bir çaba içinde olduğunu söyleyebilirim ama, sonucu kesin olarak bilemeyiz. Ama şu an Ankara bunun çok yüksek olasılık olduğunu düşünüyor ve Ankara'nın bu beklentisi de piyasalardaki yukarı hareketi destekliyor.
"Biz artık IMF'nin yöneticisi durumundayız ve bundan sonra kapısına varıp borç dilendiğimiz, IMF'de karar verici konumundayız. Bundan sonra zor durumda olan ülkelere borç verilip verilmemesi konusunda artık bizim oyumuz da önemli olacak..."
İşte bu beklenti ve bunun ardından, açıklanabilecek yeni bir not artışı borsayı yukarı sürüklerken, ardından da seiçin Nİsan ayına alınabileceği belirtiliyor. YAni bir anda baskın halde Nisan ayında seçim olasılığından da bahsediliyor. Bu tür bir durumda, gerçekten de, hem IMF konusu hem de seçimin erkene alınması olasılığı seçim sonuçlarını radikal biçimde etkileyebilir. Gerçi ben bu konuda uzman değilim ama, eğer Seçim Nisan'a alınırsa bundan en fazla faydayı sağlayacak parti yine Ak Parti olacaktır.
Hep birlikte izleyip göreceğiz... Bugün ilk seans içi yorum saat 10:30'da verilecektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
cümleten günaydın iyi seanslar
sayın takanın yazdığı akşamki yaşar erdinç yorumundan devam edersek Türkiye'ye o koltuk verilecektir.çünkü füze kalkanı konusunu dengelemek böyle bir jestle mümkün olabilir ve iç kamuoyu
yatıştırılabilir.tabi bu olay piyasalar tarafından güzel bir bahane olarak kullanılacaktır..
Yorum

Yorum