Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VOLVO
    indikatör
    • 30 Nisan 2009
    • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük bir belirsizlik bitti.Aslında biliniyordu bu para da. ama resmileşmiş oldu. 68000 altına gelmediği sürece hedef 73.000 dir artık ilk etapta.
    3 kasım gecesi yazdığım mesaj.

not: bugün dow'da güzel bir eksi bekliyorum.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

ne yaptın 400'den
      sen 92.500 dedin, oraya gelsin diye uğraştım ama zaman dardı, yetişmedi.

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      FNT abim tek kelime ile BRAVOOOOOOOOOOOO :081::081::081:
      teşekkürler kardeşim.

darısı tüm dostlara olur inşallah:081:

Yorum

• karınca06
        KASAP
        • 12 Nisan 2009
        • 976

eurusd de 1.40 yukarı kırılmadıkça trend bitmiştir...........

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

saatlik dow satta
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

360 dklık parite test indisine göre tepkiler gelsede hala düşüş formasyonunu bitirimemiş
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

buyuklerımızın ne kadar dogru bır karar aldığını bir kez daha gördum?????????????
              pıyasada kademeler 25 er puan değilde 50 şer 100 er artıyor ve azalıyordu kım alıyor kım satıyor gören yok tabikii istedikleri gibi at oynatsınlar...

buradan birkez daha yazıyorum sevgılı buyuklerım şeffaf olmak istiyorsanız toplam apsd ve pozısyon sayılarının görünmemesinide sağlayınız ben pıyasa yapıcı isem atıyorum 50000 uzun pozısyonum 30000
              shotrt pozısyonum olsa apsd 55000 olsa ky şimdi nerede bulmak zor mu işlemi ben yapayım belkı bunuda yapmak aklınıza gelmez ky de 5000 long 25000 short var.birde bunların maliyetlerını hesapla %3-4 le bır gunde mc ye düşür at paraları cebe....bugun dolar kontratta sabah saat 14.30 a kadar apsd değişimi -6000 idi yani toplam kontrat sayısının %8 i.akşam bu pozısyonlar tekrar acılmış -77 ile kapanmış bu kadar öngörüsüz bir piyasa yapıcılık olabilirmi sabahtan akşama ne oldu..yoksa bunların hepsı ky yı kandırmak için yapılan bir ayak oyunumudur.....birileri kuzu yu kurda bogdurmak için kararlar alıyor ise sadece adam değillermiş demek gerekir......

şimdide ihracatcıları voba bulaştırarak ihracatcılarımızın pıyasadaki işlerını vob da hedge etmeleri için
              formuller ve onları cezbedebılecek planlar üzerınde calışıyorlarmış.batırmadıkları bır onlar kalmıştı adamlar hedge edeceğiz diye pozisyon acarlar yok vade sonu vade değişimi yok temınat tamamla dıyerek onları da batırırlar.....

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• culex
                  Tecrübeli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 908

iyi akşamlar arkadaşlar

yarının bantları
                  orta bant: 92850-91850
                  dış bant:93325-91375
                  92525 üstünde yukarı,92175 altında aşağı piyasa güçlenir.
                  .

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

flat var huzur var...

dow çökmüş, parite diplemiş, umurumda değil.

sabah duruma göre trade için pozisyonumu alıp keyfime bakarım.

Yorum

• FNT
                      KARAKARTAL
                      • 29 Mart 2008
                      • 4754

Alın size at yarışı anlatır gibi, bugünkü seansın özeti

copyright:FNT

9.15’te start verildikten sonra PALA önceki günden uzunda girenleri stoplatmak ve
                      yeni shortçular çekmek için aşağı doğru atağa geçti. Aşağı ataklar küçük kesintilerle
                      90.625 seviyelerine kadar devam etti. Startta çok oyalanan PALA virajdan sonra
                      çok başarılı ataklar yaparak, eski huyundan olsa gerek, 91.550’ye kadar amansız bir
                      yükselişin mimarı olmayı düşündü ve nitekim öyle de yaptı. “Yenilen güreşe doymazmış”
                      atasözünü hatırlatırcasına short açanları “gidin başımdan” diyerek 91.975’e kadar cezalandırdı.
                      Korkup stop yapan shortçular ve kar al yapan longçular arasındaki mücadeleden yine
                      PALA galip olarak ayrıldı. “Tamam artık bundan yukarısı yok” diyenlere “92.075 var” diyerek
                      bir atak daha gerçekleştiren pala, 13.30’a kadar Vob’u buralarda oyaladı. Spotta 2. seans
                      başlamadan ona yön göstermek istercesine tekrar atağa geçen pala, 92.325 seviyelerinden
                      “hep siz mi short açacaksınız, biraz da ben açayım” dedi ve aşağı basmaya başladı.
                      Ancak palanın gözü dönmüştü, ne olduğunu bile anlamadan VOB30 anında 91.100 seviyelerine geriledi.
                      Daha sonra yardımcılarının dürtmesiyle kendine gelen PALA, bu sefer de 92.375’e kadar hızla yukarı sürdü.
                      Seans bitimine doğru “PALA… PALA… PALA…” tezahüratlarına dayanamayan PALA, tekrar son düzlükte
                      92.400 denemesi yaparak, kendi rekorunu tazeledi.
                      Hiç kuşkusuz PALA, bugün de günün kazananı ünvanını sürdürdü.

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

geceye çok az miktarda 350 'den KISA...... bakalım sabah ne olacak
                        Bu gidişle aksilik olomazsa sabaha azda ols aKISAlar ile para kazanacağız.... Ah Ahhh GOLD da KISA açacaktım ama korktum !!!!......
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

Bu gidişle aksilik olomazsa sabaha azda ols aKISAlar ile para kazanacağız.... Ah Ahhh GOLD da KISA açacaktım ama korktum !!!!......
                          şu Tırsık Vobçu yazısını silsen güzel işler yapacaksın da çok tırsıyorsun.

Arada bir kendine güven, karar vermeyi bil.;)

Yorum

• mutimar
                            Bağımlı
                            • 12 Mart 2009
                            • 1356

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            şu Tırsık Vobçu yazısını silsen güzel işler yapacaksın da çok tırsıyorsun.

Arada bir kendine güven, karar vermeyi bil.;)
                            Ah abim ahhhh, az senin gibi tecrübe ve teknik bilgim yok, ayrıca halen panel kullanmıyorum desem..... : )
                            ,hoş olduda vakitmi oldu sanki
                            bu sıralar yogunum, aralık ve ocak aylarında 10 haftalık eğitim çıktı şimdide :( yaklaşık 2 ay ne VOB nede İMKB takip edemeyeceğim sanırım :(

Lafın özü abim daha çok yolum var benim sizlerin seviyelerine gelmek için,
                            acele etmeden ağır ağır yol alıyorum .. LAF aramızda Yahudi tekniğini uyguluyorum son 8-9 aydır !!! ilk kural kaybetmeden azda olsa kazanmak ....... İleride daha cesur karar vereceğim zamanlar gelmesi için öncelikle kendimde o potansiyeli görmeliyim !!!!!!!.......

A.B.V.
                            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

3 kasım gecesi yazdığım mesaj.

not: bugün dow'da güzel bir eksi bekliyorum.
                              Dow güzel bir eksi kapattı. Yarın fdow biraz artı olur,asya'da kendini dağımazsa yatay bir açılış olur.Sonra aşağı gider.Sonra hooop yukarı.Gün sonu yine aşağı.Perşembe nerede kalmıştıkı oynarlar.Cuma da oyuna devam.şimdilik beklentim bu

Yorum

• mutimar
                                Bağımlı
                                • 12 Mart 2009
                                • 1356

Günaydın...
                                Zig Zag yapmaya devam....
                                Tırsık VOB'cu...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information