bugün böyle kapanırsa bantlar dahada sıkışacak .bugün beklediğim hareket yarına kalmış gibi gözüküyor.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vallahi VOLVO abi biliyorsun sana ilk söylediğimde al diyemedim ama çünkü emin olamadım ve sen o sırada bana gönül bile koydun
ama emin olduğum zaman saçma bile olsa sana teknik manaliz yapmaya çalıştığımda alım yapmıştım ve ve bugün itibarı işe % 40-45 arası getiriye sahibim, ( dolardaki zarar çıktı vallahi he he heee)Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
ne demişler: "yollar yürümekle aşınmaz..."VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen beni Londra'ya davet et dürümleri orada ısmarlayayım

Fikret abi bu gidip gidip 91'den dönüyor. Çıkamayan düşer kuralı gerçekleşir mi sence
91.000 olur, geri döner, tekrar dener, yine döner.
ama geçince ne olur sen onu söyle...
cumaya kadar 93.000 olur mu? bence yes...
Yorum
-
Sana gönül mü koymuşum ? Neden benim haberim yokmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallahi VOLVO abi biliyorsun sana ilk söylediğimde al diyemedim ama çünkü emin olamadım ve sen o sırada bana gönül bile koydun
ama emin olduğum zaman saçma bile olsa sana teknik manaliz yapmaya çalıştığımda alım yapmıştım ve ve bugün itibarı işe % 40-45 arası getiriye sahibim, ( dolardaki zarar çıktı vallahi he he heee)
%45 süper para. artık senden yeni fırsatlar bekliyoruz o halde. :081::081:
Yorum
-
cumaya kadar 93 mü :081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demişler: "yollar yürümekle aşınmaz..."
91.000 olur, geri döner, tekrar dener, yine döner.
ama geçince ne olur sen onu söyle...
cumaya kadar 93.000 olur mu? bence yes...
ama böyle gidemeyip gidemeyip geri dönen durumları daha çok hatırlıyorum nedense
Yorum
-
Gönül koymak derken ilk bu kagıdı söylediğimde senm bendebir yorum ve teknik olarak birşeyler yazmamı beklemiştin bende emin olana kadar yazamadım/yazamadımVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSana gönül mü koymuşum ? Neden benim haberim yok
%45 süper para. artık senden yeni fırsatlar bekliyoruz o halde. :081::081:
Yeni fırsat tabiki ama bayramdan sonra inşallah abim..... 2 haftadır pek pc başına geçip bakmadım çünkü....
HER ŞEY SENİN SAYENDE ABİİMMMM....HOCAM.....:081::081:Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
öyle deme.Boynuz kulağı geçmiş fersah fersah :081::081:mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönül koymak derken ilk bu kagıdı söylediğimde senm bendebir yorum ve teknik olarak birşeyler yazmamı beklemiştin bende emin olana kadar yazamadım/yazamadım
Yeni fırsat tabiki ama bayramdan sonra inşallah abim..... 2 haftadır pek pc başına geçip bakmadım çünkü....
HER ŞEY SENİN SAYENDE ABİİMMMM....HOCAM.....:081::081:
Yorum
-
matriks trader yeni versiyonu deneyen arkadaş varmı bende takılma ve donma olayı var sorun yaratıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Aslaaaaaa....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle deme.Boynuz kulağı geçmiş fersah fersah :081::081:
Aslaaaaaaaa...
Sen benim hocamsın ben olsam olsam en fazla çıraklıktan kalfalığa yükselirim ama ona yükselmek için daha 40 değil 44 fırın ekmek yemem lazım.....YADA 144 Fırın ;)Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
bende matriks bile problemli, yeni sürümü yüklemedim diye midir nedir, günde 15-20 defa donuyor, çıldırıyorum...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatriks trader yeni versiyonu deneyen arkadaş varmı bende takılma ve donma olayı var sorun yaratıyor.
Yorum
Yorum