yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dostlar poz kapanmış durumdadır
daha önceden beklediğim spotta 70 bin vob tada 89.700 lerde
poz kapayıp kisa yapamadık
bilhassa poz kapayamama nedeni volatıl olması
ve akamları yetiştiremem oldu ( şurdan burdan derken fiyatın gevşemesi)Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Burada GE farklı fiyattan hisse satmışporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi o zaman daha yolumuz uzun anlamina mi geliyor bu durum...Cok sasirdim bu fiyata acikcasi.
Doğuş farklı fiyattan
Sebebide sanırım yönetimi paylaşma durumudur.Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hasan abi çok güzel marj vardı aslında. 1000 puan gevşedi gördüğü tepeden.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
bugün piyasa iyi değil gibi
gördüğümüz yukseklerden bu kadar gevşememeli
ben yine kisa tarafına takılacağm heralde
ama fikret abi long diye içi rahat etmiyor insanın
Yorum
-
yahu bu ne bitmez tükenmez dolarmış,
DOVIZ ALIM IHALESINE 734 MILYON DOLAR TEKLIF GELDI, MAX FIYAT 1.4178 TL OLDU
TURKIYE CUMHURIYET MERKEZ BANKASI'NIN ACTIGI DOVIZ ALIM IHALESINE,
734 MILYON DOLAR TUTARINDA TEKLIF GELIRKEN, EN YUKSEK FIYAT 1.4178 TL,
EN DUSUK FIYAT 1.4174 TL OLARAK BELIRLENDI.
140 MILYON DOLAR ALINAN IHALEDE ORTALAMA FIYAT 1.4176 TL, IHALEYE GELEN
TEKLIFLERIN ORTALAMA FIYATI 1.4211 TL OLDU.
-MATRIKS-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dostlar ne olduda verdiler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Biter mi hic?Adamlar matbaada bastikca yurda sokuyorlar beles parayi.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu bu ne bitmez tükenmez dolarmış,
DOVIZ ALIM IHALESINE 734 MILYON DOLAR TEKLIF GELDI, MAX FIYAT 1.4178 TL OLDU
TURKIYE CUMHURIYET MERKEZ BANKASI'NIN ACTIGI DOVIZ ALIM IHALESINE,
734 MILYON DOLAR TUTARINDA TEKLIF GELIRKEN, EN YUKSEK FIYAT 1.4178 TL,
EN DUSUK FIYAT 1.4174 TL OLARAK BELIRLENDI.
140 MILYON DOLAR ALINAN IHALEDE ORTALAMA FIYAT 1.4176 TL, IHALEYE GELEN
TEKLIFLERIN ORTALAMA FIYATI 1.4211 TL OLDU.
-MATRIKS-Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bu volalite hiç hoşuma gitmiyor
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadelideki volalite garan 20 günlük desteği üzeride kalmasından kaynaklanıyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum