Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dostlar anlayan bir arkadaş yardımcı olabilirmi acaba flaş diskten virüs aldım.ne flaş disk temizleniyor nede alet.flaşı biçimliyorum tekrar yine aynı oluyor.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Kolay gesin arkadaşlar
Sabah 87.800-88.000 lerden açılınca
87.650 e stoplos koydum
ve kapandık şuan flatım
tabii açılışta kisa olmak da varmış ama nasıp
yanlız hafta sonuna long giresim var
henüz karar vermedim
biraz bakacağım
En doğrusu hasan abi. fırsatlar biter mi bee? boşver gitsin.yarının güzel geçsin.
Sabah ilk baktığımda bu kadar vermeleri ters geldi bana
ve long olmayı düşündüm
sonra biraz graf falan derken düşüşün henüz bitmediğine kanaat getirdim
ve 2. yazıyı yazdım
şimdi kapanış
Tam ohaaaaaaaa dedirtecek cinsden oldu
sabah açıkılış böyle olmalı idi
verecekerse de kapanışa doğru vermeli idiler
benim düşünce bu idi
Sabah ilk baktığımda bu kadar vermeleri ters geldi bana
ve long olmayı düşündüm
sonra biraz graf falan derken düşüşün henüz bitmediğine kanaat getirdim
ve 2. yazıyı yazdım
şimdi kapanış
Tam ohaaaaaaaa dedirtecek cinsden oldu
sabah açıkılış böyle olmalı idi
verecekerse de kapanışa doğru vermeli idiler
benim düşünce bu idi
sayın taka gibi virüs vb.problem yaşayan ve formatla (hem zaman hemde verileri kaybetme)uğraşmak istemeyen arkadaşlara temiz bir işletim sistemi üzerine kullandıkları temel programları kurduktan sonra acronis veya benzeri bir yedekleme programını kurmalarını ve düzenli olarak yedek almalarını öneririm.herhangi bir problem anında 15 dakikada son aldığınız yedeğe dönerek sorunu çözebilirsiniz.
bugün tatil öncesi yarım günde önce dünden tepkiye oynayan longcuları daha sonrada şortcuları biçtiler
88000 üstünde kapatması long için olumlu olsada 88575 üstünde kapanış aranmalı.kasım ayında 92850 üst,82550 alt hedeflerim.88575 üstünde yukarı piyasa ,86850 altında aşağı piyasa güçlenir.
yukarı gidişlerde 89500 geçilememesi satışları,aşağı gidişlerde 85850 kırılmaması alışları güçlendirir
salıya kadar ankara'da olacağım için bantları şimdiden yazalım.
sayın taka gibi virüs vb.problem yaşayan ve formatla (hem zaman hemde verileri kaybetme)uğraşmak istemeyen arkadaşlara temiz bir işletim sistemi üzerine kullandıkları temel programları kurduktan sonra acronis veya benzeri bir yedekleme programını kurmalarını ve düzenli olarak yedek almalarını öneririm.herhangi bir problem anında 15 dakikada son aldığınız yedeğe dönerek sorunu çözebilirsiniz.
bugün tatil öncesi yarım günde önce dünden tepkiye oynayan longcuları daha sonrada şortcuları biçtiler
88000 üstünde kapatması long için olumlu olsada 88575 üstünde kapanış aranmalı.kasım ayında 92850 üst,82550 alt hedeflerim.88575 üstünde yukarı piyasa ,86850 altında aşağı piyasa güçlenir.
yukarı gidişlerde 89500 geçilememesi satışları,aşağı gidişlerde 85850 kırılmaması alışları güçlendirir
salıya kadar ankara'da olacağım için bantları şimdiden yazalım.
orta bant:88650-87550
dış bant:89200-87000
iyi tatiller cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
dostum acronis zaten kullanıyorum.sorun kızımın bilgisayarında kullandığı flaş bellekten geldi.yedekleri ayrı bir diskte tutuyorum.endişem diske virüsün atlaması,bundan dolayıda önce virüsün faal sistemden yok edilmesi gerekiyor zira aletin içinde son bilgilerin ayri bir bölgeye alınıp sonra acronis ile formatlanması gerkiyordu. yardımıda bundan dolayı istemiştim.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dostum acronis zaten kullanıyorum.sorun kızımın bilgisayarında kullandığı flaş bellekten geldi.yedekleri ayrı bir diskte tutuyorum.endişem diske virüsün atlaması,bundan dolayıda önce virüsün faal sistemden yok edilmesi gerekiyor zira aletin içinde son bilgilerin ayri bir bölgeye alınıp sonra acronis ile formatlanması gerkiyordu. yardımıda bundan dolayı istemiştim.
sorunu çözdüm ve sizlerede teşekkür edrim.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum