Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
parite saatlik sistem satta,vadeli 30 dklık satta.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
artık sisteme bakmıyorum, kafama esen yerden alıyorum, satıyorum.
sistem hikaye oldu, veri de yok elde...
dostum bu icat yeni oluşum onun için test amaçlı yayınlıyorum.bende emin olmadığım için şimdilik reel deneme yapalım dedim.
Şu kar realize olayı bu vadede çok canımı yaktı
baştan long duk sonra başladık şortlamaya
tam 3 sefer şorttan 1500-2000 puan kara geçtik realize etmedik
hepsini zararla kapadım
hele 84.000-90000 çıkşı tam berbat oldu
vade başı dahıl aldıklarım tamamen gitti
Yorum