Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bende poz yok
dün kisa da idim yukarı gidşte stop
tekrar açtım ama
kapadığım yerin daha altında
akşam kısa girdim
bugün aynı yerden yine stop
şuan poz yok
herkesin kafası karışık
benimde
ben aslında dun veya bugün 2000-3000 puanlık bir düşüş gelebilir diye bekliyordum
vade sonu yukardan kapanır diye
ama şuan kafam karışık
tekrar yukarı yapabilirler
veya hepimizin kafasını karıştırdılar
Özetle bugün ve yarın ne yöne isek
vade sonu onun tersine beklemekteyim
şayet vade sonu aşağıdan olacaksa
bu akşam kapanış 89.600 üstünden olmalı
yarında eski tepe geçilmeli
bakalım izleyelim
Bu arada benim bilgisayar açık
ama devamlı ekranda değilim
Dün 88.700 lerde ike yazdık
ama kafa karışık olunca long olamadık
şuan düşünce m tam gerçekleşti
Geriye vade sonuna kadar 5000-6000 puan düşüş kalıyor
bakalım o atmasyon olarak kalacak mi
şuan G20 zrvesi var
ordan piyasaların istemediği kararar çıkabilir
bu boğayı ispanyadanmı getirdiler ne bu azgılık .ben pess ve flat.az bi karla çıktımmmm.başım döndü valla.zarar yok ama kalp çarpıntısı olmaya başladı.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
spk birşey yapmazsa burası çok aileyi felç edecek.diğer forumlarda zarar diz boyu.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
CAD Perakende Satışlar (a/a) (Ağu) 15:30 -%0,1 -%0,1 Yüksek
CAD Perakende Satışlar (Otomobil Satışları Hariç) (a/a) (Ağu) 15:30 %0,4 -%0,4 Orta
EUR AMB-Carlos Costa'nın Ekonomi Hakkındaki Konuşması 19:00 Düşük
Yorum