günaydınlar iyi seanslar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
30 dklı vadeli
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Değerli dostlar
bu ara fazla yazamadık
oluşan düşüş bekledğim gibi değil
daha volalıtıl ve daha hızlı olmalı
88. bin altına gitmezsek şayet
yukarı devam gelebilir
zate bir tepki geldi
bakalım devamı gelecekmiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli dostlar
bu ara fazla yazamadık
oluşan düşüş bekledğim gibi değil
daha volalıtıl ve daha hızlı olmalı
88. bin altına gitmezsek şayet
yukarı devam gelebilir
zate bir tepki geldi
bakalım devamı gelecekmi
Şimdilik haftalık Pivot a değdi ordan tepki geldi gözüküyor
Hayırlı cumalar.Kod:VIX0301010 HAFTA Haftalık Gün Hafta Ay Yıl Yüksek 90,650 89,100 90,650 90,650 90,650 Düşük 85,725 88,225 85,725 82,425 59,200 Kapanış 88,800 88,800 88,800 88,800 88,800 FARK 4,925 0,875 4,925 8,225 31,450 PİVOT 88,188 88,663 88,188 86,538 74,925 SİSTEM Alda Alda Alda Alda Alda
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
15:15 - ABD FED Başkanı Bernanke’nin konuşması
15:30 - ABD eylül ayı TÜFE
15:30 - ABD eylül ayı perakende satışlar
16:55 - ABD ekim ayı Michigan güven endeksi
17:00 - ABD ağustos ayı iş dünyası stoklarıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
alekum selam hocam..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a dostlar.
bol kazançlar.
makas neden bu kadar büyük? bir haber mi vardı?
öğle arası operasyonu.shortcu kıyımı..
herhangi bir haber yok..
spot açılınca feyk mi değil mi belli olur..
spot kapandığında 88,475-88500 civarıydı.*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Ne feyki olacak? Adamlar spotu 72.000 hatta 76.000'e götürmeye and içmiş sanki...hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralekum selam hocam..
öğle arası operasyonu.shortcu kıyımı..
herhangi bir haber yok..
spot açılınca feyk mi değil mi belli olur..
spot kapandığında 88,475-88500 civarıydı.
Yorum
-
5 dklıkta bayrak formasyonu oluştu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şortları yine doğradı.....ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdipten 1700 puan tepti...1000 puanı da...gaplı oldu...
ilk defa seans içi gap oldu...
bu..4000 lot uzun palanın..yanına kimseyi istemiyor...
hareketli stoplostlar can kurtardı...
Yorum
Yorum