Nisan ayına kadar kati bir düşüş beklemiyorum. 50.000'in altı her zaman tehlikeli olacak olsa da endeksi yukarılarda düşünüyorum. Hayal dediğim yerlere doğru yolculuk yakın gibi geliyor bana. Gün sonu düşüş olsa da gün içinde yukarı seviyeleri denemesi bence olumlu.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
PY Diyor ki;1. Etrafta bi sürü insan varken hep birlikte Dağlara TIRMANIŞ falan yaptırmam ve yapmam, çünkü hepsinin suya ekmeğe çadıra dinlenmeye v.s. ihtiyacı var. 15 günde çıkacaksak bile bu iş 10 misli uzar, bu ahali beni bile yavaşlatır. Yani KY nin elinde hisse varken bu piyasayı 100.000 nli rakamlara taşıyamam. Benim istemediğim zamanda kar falan realize eder bunlar. İşin gücün yoksa bunların yüksek fiyatlı satış baskısıyla uğraş.
2. Oyunu kuralına göre oynarsam zaten internetin her eve girdiği ortamda bi sürü de iyilik sever okumuş çocuk olduğundan, e bunlar da teknik taktik v.s. den anladığından bu iş olmaz. Ben bu rutinleri bozayım ki emekliliğine üç beş yatırım yapanları da korkutayım ki ardına bile bakmadan kaçsınlar.
3. Satış baskısıyla falan uğraşıp bi sürü komisyon ödeyeceğime Hazır iletişimin bu kadar hızlı olduğu devirde herkesin çocuğunun okuldaki derslerinden daha fazla takip ettiği DOW endeksini bi bozayım içlerine geceden korkuyu salayım ki gece rüyalarında bile paralarını kaybettiklerini görsünler. Sabah da biraz kontrolle hafif kendi halinde hacimsiz hacimsiz düşen kağıtlarla korkup satsınlar ki ben ufak ufak sepete koyayım.
4. DOW u artı kapatacaksam bile Avrupası, Türkiyesi benim açılışımı her seferinde son dakkalarında merakla izlerken eksiyi görüp korkudan satsın bi de ordan voleyi vurayım. Sonra ben nasıl olsa düzeltirim.
5. Grafikleri öyle bozayım ki en iyi teknik analizcilerin bile bir iki sefer öngörülerini yanlış çıkarttım mı zaten bunlarda muhalif çok, iyilikseverler de milletin siteminden kızıp vazgeçsinler. Çobansız kalan bi sürü koyunu sırrayyla üççerr beşşerr afiyyetle yerüm. Sonra nasıl olsa eski tekniğe aslanlar gibi dönerim. Bi de yeni teknik yaratmakla mı uğraşcam.
6. OHHHH millet yoğurdu üfliycem derken kendi başına paraşütle atlayanları yüksek dağların soğuğunda bi bırakırım ki bi daha gün yüzü göremezler. Etraf ne güzel heykelden geçilmez. Hemide bi daha aynı yerlere havadan inmek isteyenlere ibreti alem olur.
GANDALF, BAY FRODOYA DEDİ Kİ; ” ASLINDA KARAR VERİLMİŞTİR. (BU İŞİN SONU BELLİ BİLADER) ÖNEMLİ OLAN SEN KARARINI VERDİN Mİ (SEN BU İŞTE VAR MISIN YOK MUSUN)
Saygılar.
PY Yine Diyor ki;
1. Her iyi haber çıkış için mazeret olmayacağı gibi her kötü haber iniş nedeni değildir.
2. Teknik çoğunlukla işler ama her zaman değil, ben işime geldiğinde tekniğe göre haber yorumlamasını bilirim.
3. Siz istatistik bilmez misini z ki en alttaki değerle en üstteki değer silinip ortalama öyle bulunur. Ben de trendi ona göre belirlerim ki indi bindiciler belli olsun.
4. Bu işin psikolojisi der ki;
a. Bilerek bilinen trendi kırarım ki ortalık karışsın millet kaçışsın, Kaçışanın malını toplarım en tepede geri satarım
b. Aynı numarayı bir iki kez yaparım ki millet haşlanan kurbağa misali öğrensin
c. Tam alıştılar mıydı ver gazı yumuşak yumuşak düşürürüm hem de bir artı iki eksi bi artı iki eksi ki belki çıkar diye beklesin.
d. Stop Loss yapma değerinde biraz oyalarım hafiiif hafif aşağı veririm ki zarar göze batmasın ümitle çırpınsın.
e. Artık burdan satılmaz zarar diz boyu dediği yerde bi çakarım ki dibe uzun vade yatırmcılığı öğrensin.
f. Everestteki heykeller misali ahali tepelerde kışlasın, benim kuzular yaylalarda bi aşağı bi yukarı hoplasın zıplasın otlasın.
g. Bu memleketin garibanının yanmayın sobasının başında kuyruğu titresin, benim hizmetçi bilmem nerdeki şöminemin odunlarını harlasın, şarabımı ısıtsın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
İyi akşamlar ..
Öğlene kadar seansa baktım..öğleden sonrada çıkmıştım hiç bilgisayar başına oturmadım iyiki de oturmamışım resmen testere seansı olmuş.trend olmayan piyasalarda tradeden sadece aracı kurum kazanıyor...piyasa gerçekten yön arıyor ..biz gittiği yönde olalım..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için
Orta band içeri dış bantlar dışarı kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
Orta Bantlar ile Dış bantlar arasında Pozisyon almak risklidir mutlaka bandlardan birinin kırılmasını beklemek gerekir...
PS:Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan orta bandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum.
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster51,726 zu100<Hareketli stoploss
Günün en yükseği : 51.753
:081::081::081:
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
daroka ustanm stratejime ihanet ettiğim zamanlarda hep zarar yazdım bu sebepler bende şorta inansamda üst bandım 63,225 maliyetli long oldum kar stopum tabiki hazır ..Ama trend inancım şortdaroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan 63350 ve 325 ten ilave shortlara fule yakın short oldum
uzun zamandır böyle yüklü poz açmamıştım
allah sonumuzu hayır etsinBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bende kısadan stoplosEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaroka ustanm stratejime ihanet ettiğim zamanlarda hep zarar yazdım bu sebepler bende şorta inansamda üst bandım 63,225 maliyetli long oldum kar stopum tabiki hazır ..Ama trend inancım şort
ve tekrar kısa
kendi düşüncemle ters yöndeyim:040::040::040:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
Yorum